Lofsan

Shrimpys saker

Vi köpte den andra omgången med lakan till spjälsängen igår.

Shrimpys nya lakan

Vi passade även på att köpa hem mycket av de grejer vi ska vid skötbordet och skötväskan när vi ändå hade bil och var på Kvantum.
Shrimpys prylar

Amningsinlägg, en liten nappflaska med söta Alfons Åberg på, en stor specialnappflaska med antivakumfunktion mot magont, våtservetter till badrummet, våtservetter till skötväskan, refill till skötväskan, torra papper till badrummet och babyolja.

Nappflaskorna kommer förhoppningsvis inte behöva användas ibörjan, eftersom jag ska amma så mycket det går, men ibland kan det vara bra att ha, till exempel om jag är iväg och Hans är ensam. Eller om vi behöver förstärka med ersättning till en glupsk bebis.

Vi behöver ta en sväng till Apoteket för att köpa hem lite salvor och sånt till bebisen annars börjar vi bli klara med det som vill ha hemma i sommar innan han föds.

Igår hämtade vi hem några flyttkartonger till lägenheten så idag ska jag börja sortera ut skåpen här hemma. Vi har ju bara bott här sedan i december så det finns nästan inget skit att slänga. Det känns himla skönt.

Pratade även med min hyresvärd till den lägenhet jag redan har i Sjöstaden. Den ska vara tömd sista juni. Jag var orolig för en fondvägg där jag har satt upp väggdekorationer som inte går att ta ner utan att färgen lossnar. jag bad värden titta på väggen förra veckan och idag sa han att det räcker med att jag tar bort kabellistklistret och spacklar några hål i sovrummet. Resten kan jag lämna! Det innebär att jag slipper spendera två dagar i den lägenheten med att mål och spackla en massa. Den tiden och energin kan jag lägga på den nya lägenheten istället. Detta har verkligen hängt över mig så jag känner mig så lättad nu!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara tommarp 8 juni, 2009 at 11:42

  Rart!

  [Svara]

 • Svara skolfux 8 juni, 2009 at 13:38

  Vi har köpt samma märke på lakanen! Fast vi har i rosa, såklart. Har precis tvättat mina så snart ska det bäddas i spjälsängen. Kankse lite för tidigt men det är roligt att förbereda!

  [Svara]

 • Svara jennyn 8 juni, 2009 at 20:45

  Den där nappflaskan är jätte bra. jag har massa såna.. o du.. det är skönt att ha de när man har pumpat ut mjölk oxå. hehe man sitter o pumpar ser hel cool ut..

  Ja jag hoppas min träning kommer löna sig fort… jag har ju alltid tränat så nåt sorts muskel minne måste finnas där…
  Vart bodde du ngnstans.?? pusspuss

  [Svara]

 • Lämna kommentar