Lofsan

Shrek och lägenhetsdrömmar

Vi hade en jättebra kväll igår. Efter middagen, fiskpinnar och potatismos, kollade Tom och jag på Shrek. Trots att engelska versionen med Cameron Diaz, Mike Myers &co är mycket bättre tyckte jag att det var synd att den inte var på svenska för jag ficka läsa vad de sa för Tom hela tiden. Jag älskar den ganska råa humorn i Shrekfilmerna.

Jag blev förvånad att Tom lyckades hålla sig vaken hela filmen. När eftertexten började rulla stängde jag av TV:n och han somnade på 5 sekunder.

Kärleken och jag åt sedan vattenmelon i sängen och pratade om hur vi skulle vilja att vår nästa lägenhet ska vara. Jag önskar mig en diskmaskin. Han säger att det är som att säga att ”jag vill ha en lägenhet med spis”. I de fem senaste lägenheterna jag bott i hade minsan inte funnits någon diskmaskin.

Fast jag blir nog nöjd om vi har en lägenhet där man kan öppna kylskåpsdörren utan att behöva kliva ut ur köket.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar