Sixten

Shopping

Sixten och jag gick och la oss efter frukosten. Sickan somnade och jag läste bloggar. Sedan måste jag också ha somnat för vi vaknade igen halv ett. Nice! Det blev alltså ingen träning utan jag fixade iordning mig, packade allt och så gick vi på stan istället.

Jag köper mycket av Sixtens kläder på Zara, butiken i Göteborg är bättre än i Stockholm. Inte lika urplockat och mindre stökigt. Jag köpte två par shorts till Sixten och ett par skor. Jeansshorts att ha på Gran Can nästnästa vecka och ett par för nästa sommar.

På DO köpte jag ett linne och en tröja, Gstar såklart. Gick en sväng på Stadium och hittade en North Facetröja med ull. Så skön!

Peak-butiken här i Göteborg är riktigt bra, jag köpte upp mig på ny skidgarderob; jacka, fleeceväst och underställ. De hade en ashet ROSA bag som det stod Lofsan allover. Bara att slå till!!

Ni får bilder på allt imorgon.

Nu fikar Sixten och jag i någon galleria här i city. Vi ska möta Hans på hotellet om en liten stund så det är dags att röra på oss.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Erica ung fru och tvåbarnsmamma 26 februari, 2010 at 18:20

  Hej, om några timmar avslutas min tävling där man kan vinna en valfri t-shirt/body från paul Frank. Bara ett litet fredagstips sådär;=)
  Kram Erica

  http://erica.myshowroom.se/2010/tavling-vinn-ett-barnplagg-fran-paul-frank/

  [Svara]

 • Svara Sanna 27 februari, 2010 at 11:48

  Hej! Du har en jättebra blogg och du inspirerar! 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar