Lofsan

Semper Risvälling

Fy vilka nätter vi har haft två dygn på raken! Baxter hade så himla ont i magen och bara skrek. Han somnade 0130 och gick upp strax efter 05. Då var han inte pigg. Det är mitt fel. Jag handlade ju på Konsum häromdagen och köpte bl.a. välling. Havrevälling. Big misstake. Konsum har tagit bort risvällingen ur sortimentet och majsvällingen var slut. Idag är det jag som ger mig ut på jakt efter risvällingen igen. Jag trodde att Baxters mage artat sig eftersom han inte haft några besvär men tydligen inte. Risvälling is da shit.

Jag var på jobbet före 07 ändå och körde en PT-kund. Alltid lika roligt. Ja, jag jobbar fast jag inte behöver, jag är ju föräldraledig. Jag har jobbat ca 20% sedan i januari, det är väldigt givande för mig. Har man ett jobb där det går att styra kan jag rekommendera att prova. Jag njuter extra mycket av mammalivet efteråt.


Nu är glada Sixten på förskolan och jag fixar lite med mitt cykelpass jag ska köra på Sats Hötorget kl 12. Egentligen har jag bara ett cykelpass på tisdagar kl 12 men Hans kunde ta Baxter så att jag kan vicka åt en kollega. Man får hjälpas åt.


Ni ber om tips på bra mellanmål. Så här ser mitt kvällsmål ut. Jag äter det vid 21, 3-4 timmar efter middagen. Kesella 1%, funlight jordgubb, några hallon, torkade blåbär och blandade nötter. Serveras lite snajdigt i en glasskål.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Anna75 22 september, 2011 at 10:49

  Jag har haft samma problem med mina tjejer och deras magar som du med Baxter. Jag kan rekommendera att du försöker gå över till havrevälling succesivt och sakta. Börja med att blanda i lite havrevälling sedan mer och mer. Det är bra så att dom vänjer sig vid havre och även mer fibrer.

  Tack för en superbra blogg! Är så inspirerad av dig, din inställning och träning.

  /Anna

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Ja, havren mättar ju mer än riset. Jädra skit alltså. Ska köra helt på ris först ett par dar så att jag vet vad som är vad om du förstår.

  Tack!!!

  [Svara]

 • Svara Linda 22 september, 2011 at 14:28

  Stackars Baxter! Emilia var oxå sådär, men du är redan fått bästa tipset. 🙂

  Jag är så avis på dig som kan jobba lite. Vi har ju varit hemåt ungefär lika länge. Nu börjar jag bli i stort behov av att använda huvudet… Ville eg bara säga att jag är avis.. 😉

  [Svara]

 • Svara Gabriella-tvillingmamma 22 september, 2011 at 14:44

  Gillar din blogg! Väldigt inspirerande & du har så söta små pojkar. Hoppas ni mår bra denna torsdag?

  //Gabriella

  [Svara]

 • Svara Annica 22 september, 2011 at 15:20

  Försökte detta med att försiktigt gå över till havre, men icke. Bara majsvälling som har funkat/funkar här hemma. Både magen strejkar o grabben verkar tycka det smakar pyton. Hoppas ni har bättre väder där nere än här uppe i norr. Regn hela dagen. Vi klättrar på väggarna…

  [Svara]

 • Svara elinjosefine 22 september, 2011 at 20:55

  mmm… kesella mellamål blir det här också 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar