Lofsan

Semifinal i Gladiatorerna

I kvällens avsnitt kunde vi se att min tid i Hinderbanan räcker till semifinal. Helt galet, även om alla avsnitt spelades in i våras så har jag nog fortfarande inte riktigt fattat att ”lilla” jag platsar bland alla dessa fantastiska kvinnor. Jag hoppas så att ni vill följa med vidare i TV-programmet och se de spännande två grundomgångarna som är kvar och sedan de tre semifinalerna. Det är de två snabbaste semifinalvinnarna som går till final.


Ringarna är min favoritgren, även om jag blev nerryckt av grymma Ice precis bredvid plattformen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Svara Mia - träning och småbarnsliv 8 februari, 2013 at 23:27

  Stort grattis!!

  [Svara]

 • Svara Maria 9 februari, 2013 at 08:58

  Grattis!
  Sjukt spännande igår. Jag skrek när jag såg att din tid räckte 🙂
  /Maria

  [Svara]

 • Svara Cindy 9 februari, 2013 at 10:02

  Grattis tjejen! Ska bli så kul att fälja denna rafflande fortsättning, håller mina tummar för dig så klart 🙂

  [Svara]

 • Svara Linnea 9 februari, 2013 at 15:16

  Väldigt små marginaler! om du hade kommit i mål fyra sekunder senare hade du missat semifinalen…
  ….Men du hade turen på din sida!!! 😉 Grattis!

  [Svara]

 • Svara Caroline - Längtan efter fler barn! 9 februari, 2013 at 20:36

  Grattis! 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar