Lofsan, Resor

Semester på allas villkor

Ikväll unnar Hans och mig oss två helt barnfria timmar. Vilken present till oss själva. 😉

En av de fantastiska tjejerna som jobbar i aktivitetsteamet och Miniland kommer upp till hotellrummet och sitter barnvakt åt Sixten och Baxter medan Tom är på poolparty och Hans och jag äter middag på Fino, en av hotellets restauranger. Det är helt fantastiskt att Ving möjliggör för barnfamiljer att anpassa semestern så att alla i familjen får en chans att umgås att tanka ny energi. Jag har fått många frågor om hur det fungerar med barnpassning och aktiviteter för barnen så jag ska skriva om det i ett separat inlägg. Jag är i alla fall supernöjd!

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig fin för min man!

Idag startade vi med strandhäng och sedan åt vi lunch på beachclub. Jag är så positivt överraskad! Vår mat var så fräsch och god och väldigt billig. Dessutom äter barn under 12 år gratis på alla Sunwings restauranger så de tre var så nöjda med att kunna plocka vad de ville från Lollo&Berniebuffén. Det här gör vi om!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

  • Svara Aniika 9 juli, 2012 at 20:07

    Verkar som att ni har en fantastisk semester. Lyx att kunna träna med barnpassning utomlands, perfekt upplägg! Ha en fortsatt härlig vistelse där nere!

    [Svara]

  • Lämna kommentar