Lofsan

Semester!

Från och med idag har Sixten sommarlov och jag har i princip inget jobb, semester med andra ord!

Jag passar på att lägga lite extra krut på träningen de kommande två veckorna så tar jag välförtjänt vila när vi är på Kreta. Klart jag kommer träna då också men inte lika hårt och mycket som annars.

Vi tillbringar första semesterdagen utomhus såklart. Tegnérlunden, Vasastan och city får sig ett besök av oss.


På morgonen var vi alla tre på Sats, jag kände mig först sjukt sliten efter löppasset igår men när min kollega Micke anslöt blev det ett riktigt bra pass. Han tvingade mig att göra en riktig bodybuilderpose till er. 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara jojjan 27 juni, 2011 at 14:57

  Vad härligt med semester! Jag är ju mammaledig men får vänta till augusti innan maken är ledig.

  Jag har börjat löpträna 2-3 gånger, kombinerat med lite cykling och simning (blivande triathlet? ;- ) Dock är löpningen det jag lägger ner mest tid på. Mitt problem är att så fort jag lägger på lite längre pass så får jag ont i knät eller i höften. Förra och förrförra veckan sprang jag ett pass på 5,5 km och ett pass på 6,5 km. Det gick jättebra! Inga krånglande knän eller höfter. Igår sprang jag 7,5 km. Jag fick ont i ena knät (som jag varit överansträng i för en månad sedan) och ont i en höft. Jag fick dessutom skoskav i mina löparskor som jag älskar och aldrig har fått ont av tidigare?! Har du någon aning om vad detta beror på? det känns så jäkla trist att inte kunna springa längre pass utan att få ont. Min överansträngning berodde på att jag ökade på längden för fort men nu när jag tagit det lugnare och även kombinerat löpningen med simning och cykel så blir det samma sak igen. Inget kul!

  Hoppas ni har en trevlig första semesterdag! 🙂

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Kör du några övningar för att bygga upp stabiliteten i knäet och höfterna?

  [Svara]

 • Svara jojjan 27 juni, 2011 at 14:58

  Jag menar så klart att jag löptränar 2-3 ggr/v!

  [Svara]

 • Svara jojjan 28 juni, 2011 at 10:09

  Nej, det har jag inte gjort… Men nu ska jag börja med det!

  [Svara]

 • Lämna kommentar