Lofsan

Saxhopp med växling och knäböjshopp

[videofyme id=”447219″ width=”480″ height=”270″]

Den här kombinationen går att göra separat, en övning var för sig eller så kör man dem ihop som jag eller så kör man en styrkeövning för överkroppen, vilken som helst och denna kombination direkt efteråt. Tänk på att bara göra så många som du kan med bra teknik. Dela upp i block om 10 om du behöver sträcka ut emellan. Dessa övningar tränar rumpan riktigt bra och bränner skönt i låren.

Om du har svårt att se klippen i Iphone så kan du prova att stänga ner alla andra knappar med hjälp av dubbelklick på hemknappen och att stänga de andra internetfönstren.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Kommentar

  • Svara Päronet 1 april, 2012 at 08:43

    Hej!

    Grymt inspirerande blogg! Jag har än så länge inte hunnit läsa igenom hela bloggen, men det är något jag ser fram emot att göra! Jag har sökt, både på internet och i böcker, efter information om vilka träningsformer som passar vilken kroppstyp bäst. Såklart ska man tråna det man tycker är roligt, men jag vill träna ”rätt” för min kropp också. Jag lutar mer åt päronformen, vilka tips har du på bra övningar? Jag och mina tjejer jag tränar ihop med har alla olika kroppstyper så jag skriver frågan för dem också. Tack igen för en inspirerande blogg!

    [Svara]

  • Lämna kommentar