Träning

SatsBaby

Fasen vad bra det går med träningen! Dagens SatsBaby pass kändes så lätt och jag fick verkligen kämpa för att nå upp till en riktigt ansträngande nivå. 🙂

Baxter är så vaken och ”med” nu, det blir ju så mycket roligare då. Under passet satt han i sin stol och spanade in mig. Sixten var äldst inne på minisats och hade haft fullt upp med att köra runt alla bebisar i sina gåstolar. Jag kan bara tänka mig hur det kommer att vara härhemma när Baxter börjar sitta i sin och Sixten puttar på. Vilket tempo!

Eftersom det inte var plogat igår eftermiddag så kunde jag inte gå min powerwalk så idag blir det två pass idag istället. Det gäller att vara flexibel med två små kottar så jag kör ett spinningpass i eftermiddag istället. Men först väntar vi på min faster som kommer hit och fikar idag. Det ser jag fram emot!

De senaste dagarna har jag fått flera pusselbitar på plats gällande jobbet och jag ser riktigt mycket fram emot nästa termin. Men redan nästa vecka kommer jag att mjukstarta med att vicka för den ordinarie instruktören på SatsBaby på Odenplan, torsdag 1100. Klassen passar gravida och mammor vars barn inte börjat krypa än. Det finns kanske någon läsare som kommer och kör med mig?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Lisa med Stella By Stardust 25 november, 2010 at 14:25

  Jag kommer så snart jag bara kan! Måste bara föda barn först. Och det kommer nog dröja en månad, attans.

  [Svara]

 • Svara Erika 26 november, 2010 at 11:41

  Lisa, passet passar jättebra för gravid oxå 🙂 Där jag går så går det oxå 2 gravida!

  [Svara]

 • Svara stellabystardust 26 november, 2010 at 13:26

  Erika – toppen… Men hur länge? 🙂
  Körde Shape till v. 30 typ, men nu i v. 37 och med fixerad bebis börjar det mesta kännas lite too much. Jag får nog hålla mig till gravidpilates. Men snart så! 🙂

  [Svara]

 • Svara Erika 26 november, 2010 at 20:44

  Oj! Ja då tycker jag du ska vila, ladda och börja käka kolhydrater av bara tusan 🙂 Jag nonchade till att börja me den där kolhydratladdningen, men är glad att jag hoppade på den till slut, med 85h förlossning önskar jag att jag hade börjat tidigare 🙂 Lycka till!

  [Svara]

 • Lämna kommentar