Lofsan

SatsBaby på Stadion

Nu ska jag träffa 30 mammor med varsin bebis på Sats Stadion. Jag tycker att tjejer som går i väg och tränar med sina bebisar är så bra. Oavsett om man kanske måste amma mitt i passet, byta blöja eller bara trösta lite så är själva grejen; att göra något tillsammans med bebisen, träffa andra träningsmammor, frigöra lite lyckohormoner (bra med träning) eller bara att komma i väg hemifrån överhuvudtaget så nyttigt. Man får ta det för vad det är, jag har fått köra flera pass med mina bebisar i bärsele på magen men de har älskat det. Det viktigaste är att man använder sin föräldraledighet till att göra sånt man tycker om, tillsammans med sin bebis.

Om någon av er nyblivna mammor (det är bra om bebisen inte kan krypa än) vill följa med gratis på ett SatsBabypass med mig är det bara att hojta till. Måndag på Stadion, onsdag på Sickla och fredag på Odenplan.


Chariot är inte bara en träningsvagn, idag invigs den som förskolevagn. Gräbsen var så glada över att få gå till ”daaaagiiiis” även om Baxter helst vill att jag ska stanna kvar hela dagen.

Vi kom iväg tidigt i morse så jag kommer hinna träna själv innan passet och förhoppningsvis filma några nya övningar åt er. Det var någon som skrev att det är det bästa med min blogg. 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

12 Kommentarer

 • Svara Madelene, snart mamma till två 6 februari, 2012 at 09:55

  Hej Lovisa! Jag undrar när jag kan börja med Sats baby? Mitt Satskort är låst tills jag kan börja träna igen. Är just det passet lite anpassat efter tex foglossning som jag hade ganska mkt av denna graviditet? Vill börja lite lätt om några veckor om kroppen tillåter för mini nr två på två år är bara 10 dagar än så länge…
  Tycker det är skönt att det finns ett pass för bara mammor ifall man måste modifiera övningarna pga graviditeten. Annars är det ju liiite pinsamt att inte kunna göra vissa hopp då alla då förstår att knipet kanske inte riktigt funkar än… :/

  Tack och hej 🙂

  [Svara]

  Sofie Reply:

  Kan ju vara knäna också 😉

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Jag tycker att man ska vänta tills avslaget är helt borta innan du kör SatsBaby eller annan träning förutom promenader.

  Passet i sig är anpassat så att du kan köra oavsett om du är gravid, nyförlöst eller 6månadersbebismamma. jag brukar visa olika alternativ på övningarna så att alla känner att det fungerar bra. Jag är nogrann med att påminna om just knipet, hållningen osv just för att passet ska bli effektivt för mammor.

  Vilket center tränar du på? Kommer vi att ses?

  [Svara]

  Madelene, snart mamma till två Reply:

  Jag tränar i Sickla, Globen och ibland Farsta beroende på vart de roligare passen är för dagen. Alla de tre har ju miniSats vilket är ett måste. MiniSats i Farsta är dock inte så skoj…
  Vi kommer absolut ses! Ska försöka gå på så många pass som möjligt :). Brukar det förresten vara svårt att få plats på dina SatsBaby?

  [Svara]

 • Svara Johanna 6 februari, 2012 at 13:04

  Å nya övningar underbart!!

  [Svara]

 • Svara Annelie 6 februari, 2012 at 14:54

  Hej Lovisa!

  Jag skulle jätte gänra vilja gå på ett sats baby pass på odenplan! Gärna nästa fredag om det skulle gå att ordna! Har kommit igång med min handboll nu men skulle vilja testa denna sorts träning!

  Ha det gött!

  Annelie

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Vad roligt! Jag bokar in dig och så kan vi väl höras av dagen innan?! kram!

  [Svara]

 • Svara Lollo 6 februari, 2012 at 21:38

  Måste börja med att tacka för en fantastiskt bra blogg! Läser varje kväll när den lille håller på att somna. Härligt med inspiration och roliga uppslag för hemmaträning till de dagar som vi inte kommer iväg till gymmet. Träningsgnistan tänds 🙂 Jag skulle gärna vilja testa ett pass på Sickla, det vore jättekul.

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Tack!

  jag mailar dig!

  [Svara]

 • Svara Caroline 6 februari, 2012 at 22:38

  Hej Lovisa!
  Jag skulle gärna komma på ett pass på Odenplan nästa fredag den17:e om det går att ordna?
  Tack för en bra blogg!

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Kul! Jag bokar in dig och så mailar du mig någon dag innan bara, okej?!

  [Svara]

 • Svara Aniika 7 februari, 2012 at 14:36

  Fin mössa!

  [Svara]

 • Lämna kommentar