Lofsan

SatsBaby på Stadion och hemmajobb

Fatta lyxigt det är att få betalt för att träna. Och dessutom träffa massa duktiga mammor och fina bebisar. Jag är privilegierad som kan försörja mig på min hobby. Jag skulle banne mig kunna göra det gratis bara för att det är roligt.

Min kompis Anna och hennes Harry var med i dag. Det var extra roligt!


Baxter kom in vid styrkedelen och gjorde mig sällskap. Han hade bara sovit tio minuter så han var lite extra mammig. Och normalt sett är som en igel på mig men det gick bra ändå.

Nu sover Baxter äntligen långsovning härhemma och jag har suttit några timmar med att planera och strukturera några företags friskvårdssatsningar. Det är mitt nya jobb kan man säga. Jag bestämmer hur träningen ska se ut, vilken omfattning, vilka föreläsningar de behöver och vem från Sats som ska genomföra allt. Sedan får jag hålla tummarna att företaget gillar mitt förslag och vill satsa (!) på Sats. 😉

Om en timme ska jag äntligen hämta Sixten. Längtar redan som vanligt.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar