Lofsan

SatsBaby & Förskolan

Intresseväckande rubrik va?! :-).

Men så har dagen varit.

Backan och jag tog bilen med Sickan till förskolan idag. Lika lycklig av att se barnen och gården i dag som i fredags. Jag vinkade hejdå och lämnade de nya blå mockasinerna med Polarnränderna som jag köpte i fredags på Sixtens hylla.

Det var skönt att komma fram tidigt till jobbet. Jag ammade och skrev sedan in Baxter inne hos Mia på MiniSats. Han lekte därinne medan jag körde ett snabbt styrkepass. Hann amma honom igen innan passet och sedan somnade han medan jag tog fram steplådan och mattan. Jag kunde med andra ord köra hela konditionsdelen utan att ha honom på magen. 🙂 vilken lyx.

Det var flera nya mammor där idag samtidigt som flera mammor som kört passet idag kom fram för att säga att de tycker att det är så roligt att träna passet varje vecka. Jätteroligt att höra!

Köpte med mig lyxlunch från Kvantum; en stor bit varmrökt laxfilé, mozarella och keso som jag åt hemma innan Baxter och jag sov en stund. Satte alarmet för att hämta Sixten på förskolan och nu sitter vi i soffan och myser.

Ikväll ska jag göra vår andra beställning från Mathem.se och så funderar jag på att boka en resa till Åre. Vet inte när vi ska ha tid till det men det kan väl inte gå en hel vinter utan ett Årebesök?!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Erika 7 februari, 2011 at 16:35

  Åre låter som ett måste! Hör av dig om du vill ha tips om stuga i Björnen.
  Har själv funderat på att boka resa men vet inte hur det blir med jobb än så jag har avvaktat. Turas ni om att åka eller hur gör ni med kidsen?

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Vi turas nog om. Det finns ju så mycket annat att göra i Åre än att åka skidor för den som väntar.

  Stuga i Björnen är alltid intressant! 🙂

  [Svara]

  Erika Reply:

  Jag har själv funderat på hur man kan lura me sig svärisarna å passa medan vi åker 😛
  Återkommer me info om stuga 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar