Lofsan

Sats Inspirationsdag och bästa sällskapet

Igår var Baxter och jag på Sats Inspirationsdag på GIH hela dagen. Det är årets stora event för Satsanställda och stämningen är på topp! Det är flera klasser som pågår hela dagen och inspirerande föreläsningar. Jag valde att inte deltaga på passen utan bara titta på. De passen som tilltalade mig mest är för hög nivå just nu; Fighting Circuit (Cirkelträning med inriktning på kampsportsövningar) och Training for runners. Jag fick bra inspiration och är jättenöjd med dagen. Det är så roligt att träffa och mingla med alla kollegor som jobbar på andra center och som jag inte träffar på mitt center. Baxter var i toppform; skrattade och spexade. Jag behövde inte sitta med honom i famnen om man säger så. Tjejerna slogs om honom. Han drog till med två långa sovningar i sin bilstol där han satt med hörselkåporna på huvudet.

Istället för att vara med på den stora middagen och festen åt jag middag hemma tillsammans med Hans och Agnes. Hans bjöd på gåsleverpaté på toast med fikon- och balsamicoreduktion och parmachips och sallad med färsk grillad tonfisk, pilgrimsmusslor och kungsräkor. Det var första gången som jag smakade gåslever och det var en märklig smak. Kanske inte min favorit… Däremot är jag helt hooked på färsk grillad tonfisk nu.

Senare på kvällen fick vi besök av Anna och Christian, fram med skumpan! Vi hade så himla trevligt och som vanligt blev det en riktigt sen kväll.


Nya frillan, kort och fräscht!


Passade på att köpa lite nya kläder på Zara i Sturegallerian i fredags. Bl.a. den här koftan.


Fina Sickan


God middag!


Mitt livs kärlek

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

  • Svara Carola 15 februari, 2011 at 07:35

    Snygg kofta o nice frilla! Ska klippa mig nästa vecka tänkte jag. I nåt coolt 🙂

    [Svara]

  • Lämna kommentar