Lofsan

Sats för hela slanten

Jag har haft den bästa helgen någonsin!!!

Några blogginlägg om vad vi har gjort kommer inte förrän i slutet av juni, ni får ge er till tåls. Det viktigaste för er att veta är att jag har de bästa vänner och systrar man någonsin kan föreställa sig. Jag älskar er!

Tillbaka i Stockholm igen och fokus är på gräbsen som vanligt. Sixten sov väldigt oroligt i natt, till slut la jag mig på mattan i deras rum med Baxters täcke som nådde ner till knäna. Lite frusen och stel några timmar senare. Sixten vaknade på fel sida i morse och var ett riktigt surkart. Eftersom han sovit dåligt dessutom bestämde jag efter samråd med Hans och förskolan att Sixten fick följa med Baxter och mig till Sats Sickla istället.

Gräbsen hade jätteroligt inne hos Mia på MiniSats. Lucas och Emelie var också där, kul med några 2-åringar också och inte bara bebisar. Jag gav gräbsen välling och bäddade ner Sixten i vagnen så att han skulle somna. Prick 11 när SatsBaby körde igång hade han till slut somnat enligt Victoria, min kollega.

Baxter och jag körde järnet med mammorna, det kändes lite tyngre på konditionsdelen idag, för mycket skumpa i helgen kanske? 🙂 Det är roligt när nya mammor kommer fram och berättar att det var jobbigare än de trott och att de ska köra varje vecka. SatsBaby är bra på så sätt att även de vältränade mammorna får sig en pulshöjare och styrketräning för överkropp. Det gäller att pressa sig själv och ta ut rörelserna ordentligt. De mammor som inte tyckt att SatsBaby är jobbigt har inte gått på mina klasser! 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Lisa 23 maj, 2011 at 22:18

  Du har så rätt i det där att på dina satsbabypass blir man verkligen trött. Annars har man lökat järnet… och det går ju inte när du kör.
  Näe.
  Så därför fick jag hoppa idag, det är alltid rätt sega ben på tisdagarna och imorrn är det vårruset och då ska jag iaf inte kunna skylla på det 😉
  Näe då, det är ju bara inte kul att springa med tunga ben och på ett lopp så känns det roligare att inte känna sig seg.
  Nästa vecka är jag tillbaks, garanterat!

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Jag jobbar imorgon kväll så jag ska springa Vårruset på onsdag istället. Du får värma upp banan åt mig. 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar