Träning

Sats Entré, Wok & Lollopard

Vi gick upp relativt tidigt i morse, halv nio, och packade ihop oss för att åka till Malmö över dagen. Vi gillar verkligen Sats Entré i Malmö Entré. Stort, luftigt, fräscht, nytt. Mycket bra gym med allt som vi behöver. Personalen på MiniSats är jättegullig och Sixten hade det bra där inne.

Vi fotade några av övningarna idag. På schemat stod rygg och biceps. Jag har en period med lättare styrketräning nu; cirka 15 reps utan att pressa mig till utmattning, känns lagom just nu.

Efter träningen var vi hungriga som vargar! Vi köpte varsin wok nere i gallerian som var riktigt god. Jag hade lite för mycket soya på riset dock så jag har varit törstig idag!

Efter lite shopping till Hans i nyöppnade Gstarbutiken väntade Sixten och jag i bilen medan Hans hade ett möte i stan. Sedan fick jag äntligen besöka Lollopard.

Ikväll bjuder Hans på tomatpasta med salsiccia. Det stormar ute men härinne har vi det varmt och mysigt framför brasan. Sixten pratar mycket nu, mest är det pappa och mamma som gäller men ibland säger han hej och hadjibof, vi tror att det är det arabiska ordet för Sixten.

Imorgon åker vi hem till Stockholm igen. Jag ska jobba på kvällen, dags för veckans Crosstrainingpass, så vi ska försöka att starta i tid så att vi slipper stressa.

Tillbaka till vardagen! Fast inte än, vi har en hel kväll tillsammans, bara vi tre…

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar