Lofsan

Sats Crosstraining

Jomenvisst! I säng och stängda ögon före midnatt, rekord!

Nu har barnen gått på julledighet från förskolan så idag har vi ingen stress på morgonen. Istället kollar vi på Bilar på DVD, Sixten älskar både den och tvåan. Hans och jag ska jobba hela veckan ut och jag även en del nästa vecka men då byts vi av istället för att barnen ska byta avdelning på förskolan när det är så få barn där.

Igår kväll körde jag det första crosstrainingpasset av tre tisdagspass. Jag hade denna klass som ”min” förut men inte längre så det är extra roligt att få köra den över julhelgen. Jag gjorde ett upplägg med fem stationer där varje station bestod av en underkroppsövning och en överkropp. Först en minut till exempel utfall framåt, sedan en minut hantellyft åt sidan. Den sista minuten på varje station slås de båda övningarna ihop till exempel utfall framåt samtidigt som man gör ett hantellyft åt sidan. Andra övningar som kördes på samma sätt var knäböj med raka armar, knäböj med hantlar, stepup och utfall bakåt tillsammans med bicepscurl, axelpress, tricepspress och rotationer med käpp. Det blev ett riktigt tufft upplägg men deltagarna håller hög klass och bibehöll hög nivå hela vägen.

Efter uppvärmningen byggde vi upp stämningen med en tävling, ca 7 minuter och efter två varv på stationerna (1 min första varvet och 30 sekunder andra varvet) avslutade vi med sprinter.

Jag kör de två kommande tisdagarna också så om du vill ha ett riktigt utmanande pass och har möjlighet att ta dig till Sats Sickla så ordnar jag en biljett. Maila eller skriv en kommentar eller ett inlägg på Facebook!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Svara Sofia 21 december, 2011 at 11:49

  fi fasen, ska jobba in en ledig tisdagskväll alltså !!! återkommer eller så dyker jag bara upp!!kram

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Åh det vore så jädra kul!! Då kan du få utvärdera mig också!

  [Svara]

 • Svara Olivia 21 december, 2011 at 12:01

  Hej fining!
  Om du vill tävla om en Elise MINAS BAG värde 1690:-

  Då är det bara att kika in hos mig! KRAAAAM

  [Svara]

 • Svara cream hair removal 1 september, 2014 at 22:59

  Pretty! This has been an extremely wonderful post.

  Many thanks for providing this information.

  [Svara]

 • Lämna kommentar