Sixten

Säsongsbloggen.se

Den andra nattningen solo av totalt fem gick smärtfritt ikväll. Väntade ut Baxter och sedan tog det bara 20 minuter innan Sixten sov i sin säng vid 20. 🙂 Jag har med andra ord hela två timmar innan jag ska krypa till kojs. Klart jag lägger tid på att blogga om eftermiddagen då.


Dagens Baxter


Gladis!


Älskade unge!

Det blev en lång dag idag eftersom vi gick till Bonnierhuset efter förskolan. På vägen stannade vi i Vasaparken men det var så kallt så Sixten var inte alls sugen på att leka. Han har tydligen inte velat vara ute på förskolan heller. De får bära runt på honom tills de går in. Jag lämnar honom alltid på gården och sedan är de ute hela förmiddagen egentligen men jag förstår honom med overall, is och snö. Annat blir det om några månader när solen skiner på gräsmattan.


En frussen Sixten.


DJ Six in da house!

Vi tog en sväng till Cupcake Sthlm på S:T Eriksplan för att reka cupcakes, jag har hört väldigt bra om det lilla cafét. Så vackra och spännande små minicupcakes! Gå dit om ni har vägarna förbi.

Vi kom tidigt fram till tidningen Mama och Hemköps bloggmingel i Bonnierhuset. Massa tid att leka och utforska den stora lokalen, snygg som satan med fontäner, konstverk och glashissar. Sofia och Lowa anslöt och vi åt lite god mat och träffade trevliga människor. Det är ju jordens cirkus att gå i väg på baluns med både Sixten och Baxter. Sofia bara skrattade åt oss. Jag får springa kors och tvärs efter Sixten, torka kräks och underhålla barn samtidigt som jag försöker vara en aningen social.

Eftermiddagens baluns var i huvudsak en informationsträff inför en tävling som Hemköp anordnar där en person vinner säsongsvaror i 100 dagar och bloggar om det varje dag. Säsongsbloggen.se är namnet på bloggen där inläggen publiceras och du anmäler dig HÄR om du är intresserad av att vara med i tävlingen. Jag kommer vara med och tävla, du med?!


Mina älskade gräbs!


Sofia och hennes fina Lowa. Fina tjejer.


Kvinnorna Stiernman fotade med blixt!


Dagens Sixten, scarfen köpte jag på Zara häromveckan.


Nyklippt med tuppkam, förskolefröknarna älskar den. 🙂


Som vackrast i sina egna tankar.


Högt i tak!


Titta, Mamma!


Pilla, pilla på ALLT.

När vi kom hem blev det ganska snart en blodpuddingsmiddag och sedan soffchill till nattning. Sixten är helt fantastisk efter en hel dag på förskolan; så varm och mjuk, kärleksfull och kramig. Han gnäller ingenting utan är en solstråle hela vägen in i sängen. MY LOVE.


En vanlig syn härhemma när vi kommer hem från förskolan; Sixten chillar.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

  • Svara Lucia 19 februari, 2011 at 10:25

    Vilken söt liten prins =)

    /Lucia

    [Svara]

  • Lämna kommentar