Lofsan, Sixten

Säsongens första åk och Sixtens första afterski

Idag gjorde jag säsongens första åk. Det var ganska isigt och väldigt kallt, minus 20 grader, men det gick bra ändå!

Jag mötte upp Carro vid VMåttan i morse och vi körde några åk. Tyvärr fastnade vi i liftkön eftersom två enheter i liften fastnat uppe i backen. Vilken tur att vi inte hunnit kliva in i en hytt och börjat åka. Vi väntade i en halvtimme innan vi frusna gav upp och gick hela vägen till torget och hotellet. Jag var så kall att jag höll på att börja gråta och när händerna började bli varma kändes det som en brännskada!

Jag kände mig nöjd med åkningen så Carro, Sixten och jag åt lunch medan Hans fick några timmar i backen.

På eftermiddagen gick vi på afterskin på Dippan där Wallmans kör show. Tyvärr var både showen och artisterna sämre i år, på Fjällgården kör de ett mer rockigt tema så jag vill hellre gå dit senare i veckan än till Dippan igen.

Sixten stirrade förhäxat på alla som sjöng och de coola lamporna. Han verkade inte bekymras av ljudet och trivdes bra eftersom han får så uppmärksamhet från alla.

Det var i alla fall hur skönt som helst att åka skidor igen. För exakt ett år sedan var vi här i Åre, då var jag gravid i vecka 10, kräktes, blödde och hade bihåleinflammation så det blev bara ett åk för min del, nu känner jag mig stark och i bra form så jag hoppas jag kan få till några riktigt bra åk senare i veckan!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar