Lofsan

Sashimi

Så fort jag klev innanför dörren efter jobbet idag så stack Hans iväg några timmar. Han har ju varit med gräbsen hela dagen och hade några möten att göra. På vägen hem köpte han med sig sashimi och en makirulle till middag. Sjukt gott I tell you!

Jag har förberett gräbsen för natten, i vårt hem är det pappan som alltid nattar medan jag får sitta ner och softa en stund och strax när båda sover är det Hans och jag som äter middag tillsammans.

Jag ska verkligen försöka få till ett träningspass härhemma ikväll också. Jag har som mål att somna före 23 fr.o.m. igår och jag har så många projekt som jag vill jobba med så min tid blir värdefull. Men det är bara att göra’t!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara emi 20 augusti, 2012 at 19:09

  Ser otrooligt gott ut!

  Igår skulle jag gå på gymmet och träna lite, när jag kom dit kl 15 så var det stängt!! Öppnade inte förrän 16.00.. Lite frustrerad körde jag iväg tills jag kom på att det eventuellt fanns ett utegym vid ett motionsspår, begav mig ditåt och sprang dit jag trodde utegymmet var, det bestod av 20 bildäck utladga så man kunde springa i dem samt en fd gungställning med två järnringar i, samt några tunga stenar.

  Jag tänkte; ”vad skulle Lofsan ha gjort” och knåpade ihop tre cirklar (hade joggat typ 500meter som uppvärmning) men sedan 10 hoppchins (ringarna var precis så jag nådde dem med fingertopparna) + 4 vändor i däcken x 3, sedan 10 knees to elbows + 4 varv i däcken x 3 + lyfta upp tung sten och kasta den i marken + 4 varv i däcken x3 och avslutning 10 varv i däcken. Jogga 500 meter.

  Blev svettig och nöjd!

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Haha! Ett riktigt Lofsanpass!

  [Svara]

 • Svara i min lilla lilla värld 20 augusti, 2012 at 20:55

  Hur fasiken hinner du med allt, Lovisa? Jag förstår inte. Min inspiration 😉

  [Svara]

 • Lämna kommentar