Lofsan

Sängläge

Usch, vilken dålig start på en ny vecka. Jag har varit förkyld i 2 veckor och under helgen i London var jag tvungen att gå hem och sova 2 timmar varje eftermiddag för att orka äta middag på restaurang. I morse vaknade jag sämre än hittills så efter att ha lämnat gräbsen på förskolan gick jag hem och sov i 4 timmar. Jag blir sjukt stressad över att vara sjuk och känner mig helt isolerad från omvärlden. Jag får skylla mig själv för att jag inte tagit hand om mig och både jobbat och tränat trots att jag inte inte känt mig 100. Nu har jag lärt mig en läxa och hoppas kunna vila mig frisk till helgen som jag ska tillbringa i Åre.
 
 Gör om – Gör rätt!
 


I lördags tog vi en lång promenad runt London, första gången jag är utanför Buckingham Palace!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Svara Veronica 27 januari, 2014 at 16:47

  Krya på dig! Tror att vi är ganska många som är sådär – jobbar och står i trots att vi egentligen skulle behöva vara hemma och ta hand om oss. Om det är till någon tröst så ser du väldigt fräsch ut på bilderna trots sjuka! 🙂

  [Svara]

 • Svara Träningsglädje 28 januari, 2014 at 00:26

  Krya på dig!

  [Svara]

 • Svara Karin Pinel 28 januari, 2014 at 11:02

  Samma här! Fattar inte, jag är ju typ aldrig sjuk, men är nu inne på min andra vecka med snor och hosta. Och jobbar gör jag ändå. Står ju bara framför en dataskärm ändå.. Nä, krya på oss så ses vi med nya krafter på skrotet snarare än vad vi tror! Hoppas jag iaf..
  <3
  Karin

  [Svara]

 • Lämna kommentar