Lofsan, Resor, Sixten

Sandhammaren och Simrishamn

Dagens Sixten i galonjacka med motorcyklar på och slitna baggyjeans från GAP, keps från HM och Converse

Sixten väntar på bättre tider

Vår första riktiga dag på semestern, för det känns verkligen som att jag har semester nu när jag varken har några klasser eller PT-kunder kvar, har vi tillbringat nere på stranden. Det blåste friskt och var cirka 15 grader i luften men med en jacka på så var det inga problem. Vi åkte förbi vårt favoritcafé Fröken Östergren i Hammenhög och köpte med oss massa saftiga bullar och parkerade vid Sandhammaren. Sedan gick längs med vattenbrynet bort mot Mälarhusen innan vi letade upp en sanddyn med lä där vi kunde fika, gräva gropar och mysa.

Efter strandpromenaden åkte kustvägen till Simrishamn för att handla till middagen. Vi ska såklart grilla ikväll. Även om vi har olika smak: jag vill ha fläskkarré och Hans grillspett så äter vi samma sallad till, och samma efterrätt såklart: SVENSKA jordgubbar. Årets första för min del! 🙂 Jag äter i princip aldrig chips, någon gång per år kanske, men i dag köpte jag ett rör Pringles som jag tänkte dippa i en kesellaröra med dillsmak.

Vi stannade till nere i hamnen och köpte årets första Simrishamnsglass; SIN 30 med två kulor, mjukglass, grädde, skumboll och topping. Fast vi delar nästan alltid på glass och efterrätter eftersom jag inte kan äta en hel. När vi ätit ungefär halva glassen blev plastcoupen så lätt att den flög i väg av en kastvind och hamnade hos fiskmåsarna i vattnet. Snopet, men kanske ett tecken… 😉

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Sofie 18 juni, 2010 at 20:09

  Roligt att ni är här nere i Skåne, hoppas vädret blir lite varmare bara 🙂 Jag och sambon delar också alltid på efterätter, jag orkar aldrig äta en hel…

  [Svara]

 • Svara Sofie 18 juni, 2010 at 20:09

  Roligt att ni är här nere i Skåne, hoppas vädret blir lite varmare bara 🙂 Jag och sambon delar också alltid på efterätter, jag orkar aldrig äta en hel…

  [Svara]

 • Svara Natasha 18 juni, 2010 at 21:21

  vilka härliga bilder! och den nya hårfärgen passar dig jättebra 🙂

  [Svara]

 • Svara Natasha 18 juni, 2010 at 21:21

  vilka härliga bilder! och den nya hårfärgen passar dig jättebra 🙂

  [Svara]

 • Svara Louise Kjellberg 18 juni, 2010 at 22:10

  Precis på den stranden gick jag förra året innan midsommar. min mammas man har hus där, gud så vackert det är! Finfina bilder, tack för lite glimtar!

  o kram!

  [Svara]

 • Svara Louise Kjellberg 18 juni, 2010 at 22:10

  Precis på den stranden gick jag förra året innan midsommar. min mammas man har hus där, gud så vackert det är! Finfina bilder, tack för lite glimtar!

  o kram!

  [Svara]

 • Svara Amanda 21 juni, 2010 at 10:31

  Vilka underbart fina bilder!!!!!!!!!! Fina familjen 🙂

  [Svara]

 • Svara Amanda 21 juni, 2010 at 10:31

  Vilka underbart fina bilder!!!!!!!!!! Fina familjen 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar