Lofsan

Samarbete med Lindahls kvarg

Idag hade jag möte med Skånemejerier som gör Lindahls kvarg. Under våren kommer vi att göra ett stort samarbete tillsammans, framförallt på min youtubekanal. Ni kommer verkligen att gilla formatet och jag är så glad över att få lyfta fram mer kvarg till svenska folket, det är ju mitt favoritlivsmedel!
 
 


Nu har jag en lunchdate med Hans innan jobb med PT-klienter. Ikväll sover barnen hos sin mormor eftersom förskolan är stängd så vi ska träna tillsammans efter jobbet ikväll och sen äta middag. Jag har varit så förkyld att jag inte kunnat träna på en vecka så jag längtar massor till gymmet nu!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Svara Träningsblogga - Ida 26 januari, 2015 at 14:01

  Och Lindahls också! SÅ bra! Det går mycket sånt hemma hos mig 🙂

  [Svara]

 • Svara jessica 26 januari, 2015 at 14:52

  Härligt med lindahls…
  Min son har snappat upp nån reklam som han justerat lite…
  ” hashtag mamma blir arg utan kvarg hashtag lindahlskvarg” 😀

  [Svara]

 • Svara DeMarkey 26 januari, 2015 at 15:14

  Åh vad jag hade velat ha samarbete med dom, älskar deras produkter!!

  [Svara]

 • Svara Sanna 26 januari, 2015 at 15:24

  Hej!
  Först, tack för en härlig och inspirerande blogg!
  Har du några tips och trix till mig, jag väntar nämligen barn nr.2 och min son är nu 9 månader.
  Barn nr.2 väntas komma i slutet av september så det är väldigt tidigt i graviditeten. Hur hanterade du två graviditeter så tätt, och har du några bra tips på övningar eller annat för att kroppen ska orka.

  Och hur löste ni allt rent praktiskt när väl nr.2 kom.

  Kram

  [Svara]

 • Lämna kommentar