Lofsan

Salomon åt folket!

Häromdagen var Sixten och jag och besökte Salomon Concept Store på Norrlandsgatan för att prova ut årets vinterstövlar till Sixten. Vi har hittat en helt perfekt modell för honom!

 Salomon tar fram funktionella och slitstarka barnskor för ett aktivt friluftsliv. Salomons barnskor är anpassade efter en barnfot som växer och lästen testas på barn till skillnad från många andra märken där lästen baseras på en vuxensko. Barnskor från Salomon är lätta och tåliga och idealistiska för barn som vistas mycket utomhus året runt. My kids med andra ord!

 

De här är fina mamma!

Och den här ska pappa ha!

Å en sko till mamma!

Å en sko till Sixten!

Salomon Concept Store är en sån butik där man vill ha ALLT. Och då menar jag ALLT! Är man friluftsnörd eller träningsnörd som jag: in och känn och kläm och inspireras! Ge mig snö nu snälla! 🙂

I påsen ligger Sixtens livs första Salomonpryl. Can´t live without them!

Jag älskar Salomon och har allt från träningstajts, löparjacka, skidkläder, carvingskidor, pjäxor, mössa till hikingskor från Salomon så det skulle förvåna mig om inte Sixten och Baxter blir lika Salomonkittade så småningom.


Årets vinterstövel för Sixtens del blir en RX OBE. Det är en lätt och varm stövel med mjukt fleecefoder som fungerar att leka i snön med.
 Ett smart snörsystem som stängs med dragsko gör kängan lätt att ta av och på. Räfflad greppvänlig yttersula i gummi så att man inte halkar. Finns i storlek 24-35.

 

 

Dessa hade varit perfekta till Sixten nu i glappet mellan hösten och vintern. Trax Mid WP K är en mellanhög lätt och vattentät känga som värmer och håller foten torr. Tyvärr finns den bara i storlek 30-38, för stort för lilla Sickan!

Jag kommer nog att investera i dessa,  XT Wings WP K, vattentäta löparskor till våren åt Sixten, de finns från storlek 27. Perfekt med den enkla snörningen på förskolan och att man kan leka i vattenpölar utan gummistövlar. Både Hans och jag har likadana och ni vet ju vad jag tycker om mammamatchning. 🙂

XT Wings K finns även i en modell som inte är vattentät i meshtyg från storlek 27. Det är en teknisk löparsko som även passar bra för lek med samma prestanda som till vuxna fast anpassade till mindre och lättare personer. Älskar färgen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Sandra 18 oktober, 2011 at 07:16

  Så fina! Trist att de inte finns i mindre storlek! Vad hade Sixten för skor förra vintern och i vilken storlek? Vad ska Baxter ha för skor i år? Behöver hjälp med tips! Vinterskojakten pågår ju för fullt!

  [Svara]

 • Svara mammaspring 18 oktober, 2011 at 10:19

  Min tjej har salomon skorna du visar upp på bilden. De som är lite högre. De är de bästa skorna hon haft! De är tåliga och snygga. De är praktiska med låsmekanismen och på dagis gillar de skorna!
  Bäst helt enkelt!

  [Svara]

 • Svara erik ahlström 18 oktober, 2011 at 11:26

  Hej

  Roligt att du liksom många verkligen Salomon

  Jag samordnar Salomon trail tour och hoppas få sig dig i några av våra tävlingar, vem vet kanke Norrköping på sön skulle passa?

  Se mer http://www.salomontrailtour.se

  Skicka gärna din e-post till erik.ahlstrom@korpen.se så lägger jag in dig i mitt register

  För oss som gillar Stig!

  [Svara]

 • Lämna kommentar