Lofsan

Safety not guaranteed

Efter att varit hemma den så kallade feberfria dagen tillsammans med Sixten så var jag sjukt taggad på datenight med Hans. På en måndag till och med, helt crazy.

Vi cyklade till stan och åt mexikansk snabbmat på La Neta på Barnhusgatan och sedan såg vi den omtalade filmen Safety not guaranteed på Skandia. Den var ganska ”ful” som film, inget smickrande smink eller ljus, manuset var helt fantastiskt och slutet märkligt. Sevärd om man gillar weirdofilmer. 🙂

Tillbaka hemma hade barnen precis somnat och barnvakten hanterar tydligen nattningen bättre än vad jag gör. För mig kan det ta 3 timmar att få båda att sova, för Hans tar det 15-20 minuter.


PS. Imorgon berättar jag vad som gör mig så glad just nu!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Svara dentvetydigamamman 23 oktober, 2012 at 00:32

  men varför är det så? här hemma får Markus ungarna att somna på ett kick medan jag sliter mitt hår! eller jo, jag fick ett svar av en socionom (går KOMET-utbildning nu, en utbildnig i förlädraskap typ) och hon sa att barnen särskilt Wilmer är ”tuffare” mot mig och ger mig mer att jobba med p.g.a. att jag som mamma är första anknytningsperson… tough love kan man säga… härligt med egentid!

  [Svara]

  dentvetydigamamman Reply:

  P.D SÅ spännande kommer spamma din blogg imorrn 🙂

  [Svara]

 • Svara Susanna 23 oktober, 2012 at 08:13

  Vilken cliffhanger! Det ar olidiligt spannande ! : )

  [Svara]

 • Svara Therese J 23 oktober, 2012 at 08:28

  Åh va mysigt, det kallar jag vardagslyx! Men va spännande, nu kommer man ju titta in hela dagen haha

  [Svara]

 • Lämna kommentar