Lofsan

Sådärja!

Det visade sig att förra hyresgästen redan lämnat ifrån sig nycklarna så efter mycket om och med och flera telefonsamtal fram och tillbaka kunde jag kvittera ut nycklar till lägenheten hos fastighetsvärden.

Pappa, Hans och jag åkte dit för att titta, mäta och begrunda.

Lägenheten som sådan är helt okej. Inte särskilt hög standard men väldigt fin.

Köket var fräscht, stor matplats med plats för stort bord och flera stolar. Det fanns ingen diskmaskin, men det är förberett så vi kan koppla in en själva. Kyl och frys är fullsize, vilken lyx! Induktionshäll och fräsch diskbänk.

Badrummet var asafräscht, jag är så nöjd med det! Badkar och helkaklat. Det är förberett med el och vatten för tvättmaskin. Att köpa och montera det är prioritet! Och då slipper vi skötbordsinfernot.

Det lilla rummet är väldigt litet och eftersom dörren öppnas inåt får det inte heller plats en standardsäng. Vi ska klura ut en lösning för det.

Det stora sovrummet är större än vår nuvarande lägenhet, vardagsrummet likaså. Det är ganska mycket insyn från gatan men vi ska göra en lösning med vajersystem och tunna vita gardiner. Jag vill måla sovrummet som har den traditionella sovrumsgula tapeten nu. Vitt med en snygg fondvägg. Förslag på färg?

Vardagsrummet har en balkong och insyn både från gata och grannar men även där ska vi göra en snygg insynskyddslösning. Jag tror att det blir bra med en hörnsoffa. Frågan är bara var vår mastodontTV ska stå?

Vi kommer skriva kontrakt nästa vecka. Ska även fråga om vi kan få flytta in lite tidigare så vi kommer i ordning så fort som möjligt. Tova och Tom ska bo med oss flera veckor på raken i juli så det vore perfekt om vi kan vara i nya lägenheten då.

Även om det känns ovant och nytt just nu kommer detta bli jättebra för oss. Det är ingen långsiktig lösning men det funkar ett år framåt i alla fall. Huvudsaken är att vi har ett bra boende att erbjuda Shrimpy när han kommer och att Tova och Tom kan bo lite bättre de dagar de är hos oss.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Anna R 4 juni, 2009 at 21:57

  Naaajs!

  [Svara]

 • Svara Josse 4 juni, 2009 at 22:23

  Kul det blir nog bra det där! 🙂

  [Svara]

 • Svara alfvan 5 juni, 2009 at 09:04

  Grattis! 🙂 Måste vara skönt att få några extra kvadratmeter att röra sig på!
  Lät ju som att det var väldigt bra standard för att vara en hyresrätt!
  KUL!

  [Svara]

  Lovisa Reply:

  Från 23 till 78 kvadrat, nu får ju till och med magen plats!

  [Svara]

 • Svara Malin Lj 7 juni, 2009 at 23:27

  Kul att ni ska flytta till större! Kommer säkert bli bra:)

  [Svara]

 • Lämna kommentar