Lofsan

Sabina and friends

Men förstå vilken snygg klänning jag ska ha på mig på Mammabloggalan på lördag!

Jag fick världens bästa hjälp av Unni på Sabina and friends på Grev Turegatan på Östermalm med att prova ut modeller och välja. Sabina and friends är en medlemsklubb där man hyr/lånar kläder, både vardagskläder och exklusivare festkläder. En så smart idé för de som inte kan köpa kläder och har jobb där det krävs lite finare garderob eller när det vankas fest och finklänning. Ni kan se vilka kläder de har just nu på hemsidan och läsa mer om hur det fungerar med medlemskapet. Om jag börjar jobba på kontor nån gång ska jag lätt bli medlem!


Armbanden från Littmarck är så snygga! Jag ska ha ett rockigt med svart på mig på lördag.


Min klänning och armbandet till. Kommer matcha skorna perfekt!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Kommentar

  • Svara Johanna 3 maj, 2012 at 14:03

    åå vad spännande!

    [Svara]

  • Lämna kommentar