Lofsan

Så skapades Lofsan

 Tjejerna som jag har umgåtts med denna helg utgör en del av det stora träningsgäng som jag har vuxit upp tillsammans med. Vi lärde känna varandra under mellanstadiet och högstadiet och under gymnasiet så bodde vi små lägenheter i samma hus på idrottsinternat. Vi räknar till 18 år som vänner i år, och som ni säkert kan räkna ut har dessa år innehållit både det ena och det andra av kärlek, sorg, relationer, fester, resor, träning och så vidare. Vi alla fyra har haft det tufft i perioder men vi har alltid hållit ihop och jag är så glad för det. Många av de saker jag gjort som yngre kan jag skämmas ihjäl för men med dessa tjejer kan jag inte gömma mig, de har sett mig, skrattat med mig och vi har gått vidare.
 
 Det är faktiskt dessa brudar som ligger bakom smeknamnet Lofsan, även om jag har haft en hel bunt namn både innan och efter såsom Lovajs Kobajs, Lofsis Kalofsis, Fisan och Tjofsan. Den här helgen så har tjejerna kallat mig Lofsan och fnissat eftersom det är det pubertala i vår relation som kommer fram. Jag vet att det är ett märkligt bloggnamn men nu är det så inarbetat att jag är ”Lofsan” så det får liksom vara så. Jag fnissar också inombords. Den ursprungliga Lofsan är så långt bort från dagens.
 
 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Svara Em - mitt liv på NZ 8 december, 2014 at 03:27

  Härligt med ett sånt underbart tjejgäng och kul att ni hängt ihop så länge – vilken vänskap!

  [Svara]

 • Svara Mari 8 december, 2014 at 19:12

  Underbart. Kul med sådan vänskap <3

  [Svara]

 • Lämna kommentar