Sixten

Så kan det gå

Jobbväskan var packad, nya skötväskan förberedd, gröten preppad för vaten och micro, alla kläder framlagda…

Snacka om antiklimax.

Jag somnade strax före ett, Sixten vaknade strax efter ett. Vi var vakna till tre. Han somnade om. Det gjorde inte jag. Han vaknade halv fem. Vi var vakna till sex. Vi somnade om och vaknade halv nio.

Orsak?

Sixten har blivit snuvig. Han är en riktig nappkille men det går inte att andas genom näsan med nappen i munnen när man är snuvig. Så han väcker sig själv hela tiden…

Han kan inte vara på minisats när han är förkyld så jag bokade av mina kunder och vi har tagit det lugnt på förmiddagen istället.

När Sixten vaknade var han glad och i god form så allmäntillståndet är det verkligen inget fel på. Därför åker vi till Sickla en sväng senare idag. Vi ska hämta Tom i skolan och innan dess äta lunch med Anna och Lucas.

Eftersom vi var hemma på förmiddagen kunde jag ta emot en tjej som ville köpa min gamla vagn, Teutonian så nu är den äntligen borta. Lite sorgsen är jag nog för jag älskade den, speciellt med liggdelen på. Vilken tur att jag fullkomligt avgudar min nya vagn då!

Dagens Mamma i Gstar och Sixten i Ralph Lauren

Ge mig!!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

  • Svara Josse 18 februari, 2010 at 19:10

    Oj vad stor han blivit Sixten! Hoppas han kryar sig från snuvan.. lycka till med träningen! Kram J

    [Svara]

  • Lämna kommentar