Lofsan

Ryggträning och Lidingöloppet

Ni som följer mig på instagram (lofsans) vet att jag har varit ute på Lidingö hela dagen för att heja på alla som springer Lidingöloppet. Jag är lite ledsen över att inte själv kunna springa loppet i år men jag vet att jag kommer vara en starkare löpare efter dessa viloveckor med mer fokus på styrka eftersom jag har haft ont i min fot. Hans och jag var på gymmet i morse och körde ett kombinerat rygg- och magpass som redan nu ikväll känns på riktigt så jag fick utlopp för min fysiska energi i alla fall. 🙂

Jag sprang Lidingöloppet förra året och gick i mål på 2.34. Jag förstod inte då hur bra den tiden är, speciellt med tanke på att jag som vanligt har typ ett par dagar framförhållning när jag bestämt mig för att tävla. Jag vill så gärna se om jag kan förbättra den tiden till nästa år. Banan passar mig perfekt med mycket kuperad terräng och varierat underlag samtidigt som jag älskar arrangemanget. Jag sprang första och andra 10 km på 50 minuter vardera och sista 10 km på 54 så jag har möjlighet att förbättra mig sista tredjedelen.

Det var i alla fall så kul att se loppet och heja på alla deltagare idag. Min syster klarade sin måltid och har bara Vasaloppet kvar på sin Klassiker. Mina PT-kunder som sprang gjorde så fina prestationer och jag är så glad över att få vara en del av deras framsteg. Det ger mig sån enorm energi!


Jag älskar detta shapelinne från Röhnisch. Först är det ett tajt formande linne underst och sedan ett extra lager med nät.


Sixten och jag åkte ensamma ut på Lidingö, med tunnelbana och buss. Vi mötte upp min pappa sen. Jag tror detta är rekord i Sixten för antal promenerade kilometer!


Katlin är min stora förebild, när jag fyller 50 ska jag också vara lika cool som henne med magrutor och LL-loppsresultat på 2:51. 🙂


Sixten fick låna min mobil på slutet av dagen och fotade slut på batteriet.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Kommentar

  • Svara Anna - Trend o träning 30 september, 2013 at 10:11

    Så himla roligt & peppande att se dig på flera ställen längs vägen. Tack för extra energi! 🙂

    [Svara]

  • Lämna kommentar