Lofsan, Sixten

Rum för barn

När vi löst av Mormor från Sixtens klor gjorde vi iordning oss direkt för att gå ner till Kulturhuset en sväng. Sixten älskar att vara där och det är ganska mysigt för oss vuxna också. De håller på och bygger om nu så tyvärr var staketet till småbarnsavdelningen borta så det blev mest lek i den stora avdelningen och i de mysiga underjordiska rummen. Tur att Hans var med för det är inte helt lätt för mig att krypa in där…

Vi gick en sväng in på NK och handlade med oss middag hem; tacos och köpte varsin kebab på Hötorget till lunch innan en promenad hem. Sixten fick gå en lång bit, jätteduktig! Det är väl bara koncentrationen som vacklar, allt och alla runtomkring är ju sååå intressanta!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Alfva 26 september, 2010 at 16:32

  Vi var på väg dit idag, men så läste jag på deras hemsida att de skulle ha småbarnstummet stängt under ombyggnationen!
  Efter 17e oktober ska jag dit och inspektera!

  [Svara]

 • Svara caroline 27 september, 2010 at 06:34

  Hejsan Tjejen!
  Följer din blogg ofta då jag själv är gravid och lite av ett träningsfreak, får massa inspiration av dig att hålla i gång men nu sista månaden har kroppen sagt i från att bara promenixa. Hade en fråga till dig då jag ska inhandla en systemkamera, och med tanke på era( alltid) underbart fina bilder och skärpa måste ha en grym kamera. Snälla skriv tillbaka vad ni använder för kamera så jag kan få lite tips vad jag ska inhandla….. fotografier e så viktiga!!!
  tack på förhand och en trevlig blogg
  mvh caroline

  [Svara]

 • Svara caroline 27 september, 2010 at 06:35

  Hejsan Tjejen!
  Följer din blogg ofta då jag själv är gravid och lite av ett träningsfreak, får massa inspiration av dig att hålla i gång men nu sista månaden har kroppen sagt i från att bara promenixa. Hade en fråga till dig då jag ska inhandla en systemkamera, och med tanke på era( alltid) underbart fina bilder och skärpa måste ha en grym kamera. Snälla skriv tillbaka vad ni använder för kamera så jag kan få lite tips vad jag ska inhandla….. fotografier e så

  [Svara]

 • Lämna kommentar