Lofsan

Rum för barn på Kulturhuset

 Eftersom jag varit bortrest mycket, både en vecka på Kanarieöarna tillsammans med Topphälsa, föreläst i Skåne och nu ska åka till New York fredag till tisdag så tog jag ledigt från jobbet halva dagen idag för att hämta barnen från förskolan tidigt. Efter lunchen tog vi bussen till city, åt glass i Gallerian och sedan gick vi till Rum för barn (eller RumpaBarn som Baxter säger) i Kulturhuset. Vi hängde mycket här när vi bodde på Drottninggatan, speciellt när jag var gravid med Baxter. Sen blev det svårare med bebis och 1-åring.
 
 Sixten kände inte igen sig men blev direkt väldigt glad. Det är en superhäftig miljö för en 4-åring. Rum för barn är både ett bibliotek, skaparverkstad och upptäcktsfärd med fokus på text, bokstäver och böcker. Det är ett perfekt besöksmål för er som är på Stockholmssemester med barn upp till 12 år men även mammagrupper med krypande bebisar hänger på Rum för barn.
 


På vägen hem gick vi förbi Rosa Skrot för att springa av oss lite.


Min glada 4-åring.


Lite Mio Min Mio.


Leken: Sixten är konduktör som kontrollerar biljetter och Baxter plankar genom att låtsas sova.


Kompromiss: buss dit tunnelbana hem. Baxter har fått en ny dunjacka från Reima. Kissekattjackan kallar han den pga pälsen. Snygg!


Vi skaffade lånekort på biblioteket och lånade med oss 3 böcker hem. Baxter är väldigt inne på MIN just nu och tycker att det är hans kort.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar