Lofsan

Rum för barn & lunch

Idag har jag fixat lite på stan inför Sixtens 1-årskalas. Jag har bland annat beställt tårtor och en gigantisk heliumballong med Sixtens namn på. Jag tror att det blir kul för honom med lite pynt och sånt. Jag köpte massa tallrikar, muggar, servetter, ljus och banderolliknande material på
Party Shop på Sveavägen. Tårtleverantör blir Vetekatten på Kungsgatan.

När Sixten tröttnade på vagnen gick vi upp till Rum för barn på Kulturhuset igen. Det blev en lite kortare lekstund som tyvärr startade med att Sixten och en liten tjej skulle kramas. Ingen av dem hade vass balans så de föll som furor med armarna omslingrade och Sixten slog huvudet i det hårda trägolvet. Vi kramades lite och sedan försvann tårarna.

Vi har ätit lunch tillsammans med min pappa och Elin på ett café på Drottninggatan. Mycket trevligt! Härligt att kunna sitta ute i tshirt.

Nu sover Sixten i vagnen en timme och jag vilar lite på sängen. Ingen träning idag, skönt att återhämta mig så jag har ny energi till i morgon. Då blir det spinning igen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Tove 19 augusti, 2010 at 16:16

  Det klär dig att ha uppsatt hår, i like!

  [Svara]

 • Svara Tove 19 augusti, 2010 at 16:16

  Det klär dig att ha uppsatt hår, i like!

  [Svara]

 • Lämna kommentar