Lofsan, Sixten, Träning

Rum för barn, lunch, träning och blodpudding

Klockan är 21 och Sixten och jag sitter på bussen på väg hem. Vi har varit hos Agnes och Henric och ätit blodpuddingsmiddag. Jag älskar verkligen blodpudding!

I morse blev det sovmorgon igen, försovning till och med, vi vaknade 0945 och vi skulle lämna hemmet 1030. Våra planer att leka i en park på Söder bokades på grund av vädret om till vårt första besök på Rum för barn på Kulturhuset. Det blev en succé! Sixten, Ella, Lykka och Malte röjde järnet medan vi mammor som vanligt avhandlade viktiga saker.

Vi köpte med oss sallader från Hurtigs och gick hem till oss allihopa. Det var jättetrevligt med spontant besök! Barnen fortsatte att leka intensivt och verkade väldigt nöjda.

När mammorna gick packade Sickan och jag ihop oss och gick upp till Sats. Han somnade på vägen och sov sedan hela timmen jag tränade. Han blev lite snopen när jag kom för att hämta honom utan att han skulle få leka. Jag stannade dock en en halvtimme som vi lekte tillsammans under.

Dagens träning var 30 min crosstrainer och 30 min styrka. Imorgon skulle jag ha kört spinning men vi är bjudna hem till Sandra och Benjamin så jag får planera om det.

Som ni märker så har vi fullt upp på dagarna nu, det är ett medvetet val från min sida. För det första så räknar jag verkligen ner till förlossningen och dagarna går fortare om de är fylla med trevliga aktiviteter. För det andra så är Sixten mycket gladare när vi gör saker på dagarna. Han behöver stimulansen. För det tredje så vet jag inte hur trött jag kommer att vara på slutet så vi passar på så länge graviditeten känns såhär bra!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Kajsa 17 augusti, 2010 at 21:44

  Hej Lofsan, följer och gillar din blogg! Jag undrar vad för systemkamera du fotar med?

  //Kajsa

  [Svara]

 • Svara Kajsa 17 augusti, 2010 at 21:44

  Hej Lofsan, följer och gillar din blogg! Jag undrar vad för systemkamera du fotar med?

  //Kajsa

  [Svara]

 • Svara Ida-Maria 18 augusti, 2010 at 15:15

  Dit måste vi defintivt gå igen!

  [Svara]

 • Svara Ida-Maria 18 augusti, 2010 at 15:15

  Dit måste vi defintivt gå igen!

  [Svara]

 • Svara b i vasastan 18 augusti, 2010 at 17:40

  Hej! Följer din blogg och tycker den är underbar. Har själv kommit igång m träningen sedan jag fick barn för 8 mån sedan. Har dock inte provat minisats än (tränar vid odenplan). Tänkte höra med dig som har koll hur du gör med vagnen. Kan man ställa den där, var isåfall? När man skolar in liten kan man då träna vid samma tillfälle? Så tacksam för svar!

  Kram från B

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Jag brukar låsa fast vagnen på deras barnvagnsparkering, gå in via garaget tex. Första gången kan du ju gå iväg och träna om
  Du känner dig trygg med det annars kan du ju vara där och ”skola in” en gång. Oavsett så är personalen jättebra och ropar i högtalarna om det skulle vara något.

  [Svara]

 • Svara b i vasastan 18 augusti, 2010 at 17:40

  Hej! Följer din blogg och tycker den är underbar. Har själv kommit igång m träningen sedan jag fick barn för 8 mån sedan. Har dock inte provat minisats än (tränar vid odenplan). Tänkte höra med dig som har koll hur du gör med vagnen. Kan man ställa den där, var isåfall? När man skolar in liten kan man då träna vid samma tillfälle? Så tacksam för svar!

  Kram från B

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Jag brukar låsa fast vagnen på deras barnvagnsparkering, gå in via garaget tex. Första gången kan du ju gå iväg och träna om
  Du känner dig trygg med det annars kan du ju vara där och ”skola in” en gång. Oavsett så är personalen jättebra och ropar i högtalarna om det skulle vara något.

  [Svara]

 • Lämna kommentar