Lofsan

Rostis, ostkaka och skidåkning

Vi trodde att vi lagt Sixten för natten men nu precis kom Hans tillbaka med honom från sovrummet. Det blev ingen vuxenkväll här inte.

Sportfåne som jag är tycker jag ju att OS är höjdpunkten på ett idrottsår. Jag älskar all sorts skidåkning och även många andra vintersporter som inte är intressanta om det inte är OS. Ikväll kollar vi på sprintstafetterna, kul att tjejerna såg starka ut och tråkigt att herrarna floppade (Hellner körde ju asbra dock). Vi kvällsfikar varsin bit ostkaka med sylt och jag åt två rostisar med pepparsalami. Herregud vad gott! Vi åt middag redan vid 16.30 så en fika nu vid tio sitter perfekt i magen.

Imorgon blir det tidig träning så att vi hinner hem till Marie och Elvira kommer hit och leker. Sedan kommer tydligen Sixtens farmor förbi och hälsar på. Jag hade missat det. Mormor ska vara med Sixten imorgon kväll medan jag jobbar. De kommer att ha det så mysigt!

Nu håller vi tummarna för tjejerna i finalen och hoppas på damkronorna i hockeyn!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar