Lofsan

Rösta på årets Bloggmama

Till och med 17/9 kan man rösta på sin mammabloggfavorit hos Mama. Ni kan tyvärr inte rösta på min blogg för jag gick inte vidare trots att jag vet att flera fina läsare nominerat mig. Det är väldigt synd (eller nog mer sorgligt) att Mama inte valde ut en enda mammablogg om träning bland de 20 nominerade. Det finns ett ett par riktigt vassa mammaloggar om träning och jag tror att många svenska mammor behöver få träningsinspiration och se att det faktiskt går att bli starkare och orka mer trots (eller kanske tack vare) att man varit gravid. Bloggar om heminredning, pyssel, barns utveckling eller genus finns det mängder av, lyft fram de mammor som faktiskt vill hjälpa, inspirera och dela med sig av erfarenhet och tips till mammor som vill öka sin livskvalitet och faktiskt satsa på sig själva och inte bara på sitt hem eller sin familj och ytan.

Så, då fick jag det sagt. I och för sig är jag inte intresserad av att börja blogga hos Mama (som årets Bloggmama vinner), jag älskar att vara en del av Allt för föräldrar och deras bloggteam. Om det är någonstans man som förälder ska blogga så är det hos oss!

Och nu är ni nog nyfikna på vem jag röstat på?! Anna Bjärbo som skriver Onekligen såklart. I love her.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara MansonDust ~ nybliven 4-barnsmamma 1 september, 2011 at 09:28

  Jag hade gärna bloggat hos er, men jag gillar inte WordPress-grejset.. :/ (redan haft blogg hos WP förr)

  [Svara]

 • Svara Gabriella 1 september, 2011 at 09:51

  Tycker din blogg är bäst ändå;0)
  Kraaaam å fin torsdag!!!

  [Svara]

 • Svara Louise Kjellberg 1 september, 2011 at 10:08

  Men åhhhh! Jag som nominerade dig flera gånger…..
  Solkramar!

  [Svara]

 • Svara Terese Alvén 1 september, 2011 at 10:43

  Håller med om att det absolut borde finnas med en mammaträningsblogg bland de nominerade. Din exempelvis.

  [Svara]

 • Svara Cissi 1 september, 2011 at 14:19

  Försök att inte se så snygg ut och Mina bestyr! Fantastiska bloggar som både inspirerar och gör att man tänker efter. Handlar inte så mycket om pyssel (men väl om genus, hehe). Läs dem! Kram.

  [Svara]

 • Svara I min lilla lilla värld 1 september, 2011 at 16:53

  Fett misstag från Mamas sida enligt mitt tycke!! Våra träningsbloggar gör faktiskt någon nytta. Vi inspirerar till att må bättre och en mamma som mår bra är en bra mamma

  [Svara]

 • Svara Life of Lisa 1 september, 2011 at 20:53

  Du hade lätt platsat i den där ligan.

  Jag följer bara en av dem (även om jag ibland undrar varför) så jag får nog avstå att rösta.

  [Svara]

 • Lämna kommentar