Lofsan

Rosa Skrot i mitt hjärta

Låååång dag på Rosa Skrot idag men det är såååå kul! Jag älskar verkligen att jobba där och mina kunder trivs superbra och gillar den lyxiga känslan som är där. Jag är så glad att jag vågade ta steget och starta eget och att Rosa Skrot vill ha mig som PT. Jag älskar mitt jobb!

Nu ska små gräbs hämtas på förskolan och så ska vi hem för att ta emot mat som jag beställt hem. Hans är bortrest och jag vill inte ta barnen till Hemköp på vardagarna när de är trötta samtidigt som jag inte orkar bära alla kassar själv. Jag jämförde några olika matbutiker på nätet och beställde från Mathem. Alltid lika spännande att se om det blir lyckat. 🙂

Igår gick vi till SqueezedUp på Mariatorget efter förskolan för att dricka smoothie. Vardagslyx!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Svara Sara 15 november, 2012 at 16:48

  Låter underbart med ett sånt jobb!! Och vilka söta ungar du har! <3

  [Svara]

 • Svara Si 15 november, 2012 at 17:25

  Hej, har också skaffat isbjörn till barnet topp till tå- Tvådelat set, skaloverall, vinteroverall. Fick tag på bra grejer till bra priser på blocket.

  Undrar hur du brukar tänka kring att lagra under, vad funkar bäst enl dig för att bibehålla Max rörlighet på dagisbarn? Tycker tex inte jeans är kul under overall, är lite väl styvt, polyesterunderställ känns lite tunt, men yllegrejer går ju sönder av all innelek på dagis (trots tillsägning byter personalen tyvärr inte understället i ull när de kommer in utan jag hittar alltid lillen lekandes i det…nu har jag vanliga mjuka kroppsnära bomullsplagg under men är lite rädd för ev fukt när det är kallt ute. hur brukar du göra som är funktionsplaggfanatiker? 😉 ett separat blogginlägg om detta vore kul!

  [Svara]

 • Svara Malin 16 november, 2012 at 16:13

  O vi älskar att ha dig här Lofsan! Ses imorgon 😀 /Malin, Rosa Skrot

  [Svara]

 • Lämna kommentar