Sixten

Röntgen och läkarbesök

Vi har en tuff dag framför oss idag. Först ska vi till röntgenavdelningen för att göra en ny röntgen av benet. Jag antar att de kan röntga även om gipset är kvar. En timme senare ska vi träffa en ortopedläkare som ska titta på Sixten. Jag ska be om att få ett nytt bandage. Det har börjat sprida sig en lätt odör runt Sixten.

Ida undrade hur jag gör med byxorna; jag har klippt av högerbenet så är de bara att dra på. Även en liten kille med ett stort ben vill vara välklädd.

Dagens Mamma: jeans från BikBok, tröja från Diesel

nervös? jo, liiite...

Dagens Sixten: tisha från Lollopard, byxa från KappAhl, strumpa från Gap och gips från Astrid Lindgrens barnsjukhus

Jo, men jag har nog inte lika ont längre....

Vi ska faktiskt gå hela vägen till sjukhuset, både Sixten och jag behöver frisk luft. Vi ska dessutom unna oss ett besök på Bonti på Norrtullsgatan på vägen dit eller hem. Jag håller på att inreda Sickans rum och i den butiken finns flera saker jag vill ha. Jag ska lägga upp bilder så småningom så ni får se hur fint det blir därinne.

När vi ändå är inne på Sixtens rum: iförrigår sov han en minut i sin egna säng i egna rummet. Igår avverkade han först 15 minuter och sedan 45 minuter därinne. Någon som kan beräkna den procentuella förbättringen?! Jag vill verkligen att han ska tycka om att sova därinne!

Håll nu alla era tummar för att benet har läkt bra de här dagarna och att Sixten inte kommer att ha mer ont. Nu får det vara nog! Jaa, det får det!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Frida 11 februari, 2010 at 10:55

  Lycka till hos doktorn, jag håller mina tummar.
  Jisses vad snygg du är Lovisa!! Jag ska spara ner den första bilden där på dej och spara den som en motivationsboost -så vill jag OXÅ se ut ett halvår efter förlossningen, eller så SKA jag se ut menar jag såklart 😉 & Sixten är lika bedårande som alltid!
  Ha en fin dag
  Kram

  [Svara]

 • Svara Emmasusanna 11 februari, 2010 at 14:51

  Usch jag beklagar verkligen det som hände tidigare i veckan. jag förstår verkligen vilken mardröm det måste ha varit och kanske fortfarande är. Jag blev själv helt skakig när jag läste om det. Jag har en liten undran bara, om du inte orkar eller vill svara så behöver du inte alls….
  Men var det pga av att du hade en trehjulig vagn som den tippade ner i trappen?
  Var det för att framhjulet slog undan eller vad jag ska kalla det? Jag undrar lite över det då vi ofta diskuterar om man i framtiden ska ha tre eller fyra hjul på vagnen. Så därför blev jag ännu mer fundersam när jag hörde om eran olycka… Tre eller fyra hjul på vagnen…

  Hoppas allt går bra i dag med Sixten..
  /Emma

  [Svara]

  Lovisa Reply:

  Tack för ditt stöd!

  Nä, jag tror inte vagnen hade trillat nerför trappen om det hade varit en fyrhjuling. Eller snarare; jag är övertygad om att det inte hade hänt. Framhjulet var snedställt och styrde vagnen rakt åt sidan, ner i trappen liksom.

  [Svara]

 • Svara Anna 11 februari, 2010 at 15:45

  Vi håller tummisarna för söte Sixten!!!! Han e en riktig charmör på bilderna…underbara unge:) Och du är inte så pjåkig du heller HOT MAMA…hahaha!! Kram på er!

  [Svara]

 • Lämna kommentar