Lofsan

Roka Restaurant London

Förra veckan hann vi med två (!) besök på min absoluta favoritrestaurang i världen, den japanska Roka Restaurant på Charlotte Street. Sista kvällen i London var min mamma kvar på hotellet med gräbsen och Hans och jag hann med både en fördrink i baren och deras avsmakningsmeny innan vi tog en taxi tillbaka till hotellet igen. Vi blir väldigt nöjda med det lilla och behöver inte ha en helkväll på stan för att kunna slappna av. Det är någon timme här och där som gör skillnaden.

Mitt linne och kavajen är från Abercrombie, kavajen köpte jag i London faktiskt. Jeansen är Gstar och kängorna från Replay, mina tre favoritmärken faktiskt. Lagom rockigt men ändå okej för restaurang. 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Kommentar

  • Svara Gunilla 22 januari, 2012 at 08:25

    Vad fina ni är!

    [Svara]

  • Lämna kommentar