Lofsan, Röhnisch Running School

Röhnisch Running School

Vill du komma igång med löpningen efter vinteruppehåll eller graviditet? Tillsammans med Röhnisch startar jag nu Röhnisch Running School i sex veckor framöver. Målet är att om sex veckor ska vi alla kunna springa 5 km. Alla som vill börja löpträna eller ha hjälp med att strukturera upp sin löpträning kan vara med!

Röhnisch facebook och via deras instagram @rohnisch och vår gemensamma hashtag #rohnischrunlofsan5km och #lofsianer kan du vara med i löparskolan. Vi startar den första veckan med tre löppass av blandad sort. Vi kommer att ha tävlingar med träningskläder i potten och fina rabatter till Röhnisch webshop för alla tjejer som är med och springer runt om i Sverige och resten av världen.

Visst hänger du på?

 Den snygga reflexvästen i rosa spets som snabbt blivit min favorit kommer säkerligen att hamna hos ett par lyckliga löpartjejer de kommande veckorna…

Previous Post Next Post

You Might Also Like

31 Kommentarer

 • Svara Apan satt i granen 4 mars, 2013 at 19:55

  Kul!
  Jag är på!

  [Svara]

 • Svara Liw 4 mars, 2013 at 20:45

  Jag är med!
  Precis detta jag behövde, Apan satt i granen har fått mig att göra en kostförändring med start idag och sedan detta. Små små steg.

  tack!

  [Svara]

 • Svara alfva 4 mars, 2013 at 21:02

  Vilken timing – JA!

  [Svara]

 • Svara Ika 4 mars, 2013 at 22:16

  Åh vilken häftig timing! jag är på helt klart!

  [Svara]

 • Svara ika 4 mars, 2013 at 22:42

  Jag är med, helt klart!

  [Svara]

 • Svara Marie 4 mars, 2013 at 23:20

  Toppen! Men jag fick barn för bara sex veckor sedan, är det för tidigt att börja springa då, eller?

  [Svara]

 • Svara Hanna W 5 mars, 2013 at 06:23

  Oh vad roligt!! Perfekt tajming inför vårloppen. Precis vad jag längtat efter..

  [Svara]

 • Svara Ulrica 5 mars, 2013 at 06:36

  Är det bara att gilla rohnisch på Facebook för att få all info?
  Eller hur gör jag?

  [Svara]

 • Svara Lina 5 mars, 2013 at 06:54

  Efter graviditet, sk vinteruppehåll som varat i över två vintrar nu och med bebis nr 2 i magen är jag på! Har haft som förhoppning alltför länge nu att kunna ta mig runt en 5 km bana. Denna gravivitet har jag bestämt mig för att vara aktiv och INTE gå upp 30 kg =)

  [Svara]

 • Svara Sandra 5 mars, 2013 at 08:03

  Jag är på! Inte sprungit mer än max 3-4 km sedan jag fick problem med hälsenan i samband med halvmaratonträning i fjol!
  Ska bli kul att köra igen, försiktigt!

  [Svara]

 • Svara Petra 5 mars, 2013 at 08:35

  Hej

  Lägger du ut schema här ? Och i så fall när ?
  Är det nåt man anmäler sig till ?

  [Svara]

 • Svara Popprinsessan 5 mars, 2013 at 09:30

  Jag är på! Vilken toppengrej!

  [Svara]

 • Svara Sofie 5 mars, 2013 at 09:51

  Klart jag är på 🙂 I kväll kör jag 🙂

  [Svara]

 • Svara SaraH 5 mars, 2013 at 09:58

  Självklart hänger man på!

  [Svara]

 • Svara evertellen 5 mars, 2013 at 10:19

  Vad kul! Jag har precis börjat springa efter fl för 7 månader sedan. Har alltid varit en ensamvarg när det kommer till träning men tänker att det kanske vore bra med lite mental pepp för att orka hålla i, jag brukar alltid sluta efter ett par månader :/
  Har inte fb så jag kan inte kommentera där men jag måste fråga, om man klarar att springa mer än 4 minuter i sträck hur gör man då? Jag vet att jag klarar att springa alla 32 minuter om jag pressar mig. Ska man göra det då?

  [Svara]

 • Svara Martina 5 mars, 2013 at 10:34

  Perfekt! Kul 🙂

  [Svara]

 • Svara dorro 5 mars, 2013 at 10:45

  Tänk om jag kunde springa. Jag önskar så att det gick men icke sa nicke så jag får titta på när ni andra springer.

  [Svara]

 • Svara Tuffjanna 5 mars, 2013 at 11:05

  Verkligen bra timing, precis vad jag behöver!! Jag är med!

  [Svara]

 • Svara Börja springa och bli en bättre löpare! | Linda – träning, hälsa & mammaliv | ShapeMeUp! 5 mars, 2013 at 11:06

  […] har även Lofsan, i samarbete med Röhnisch, kört igång en ”online” löpskola som du följer på […]

 • Svara Luxxie - kreativt kaos och konstigheter 5 mars, 2013 at 13:17

  Åh! Verkligen bra timing, jag har velat kunna springa 5 km den här våren och vara med på vårruset här i Gävle. Jag har himla svårt att lägga upp det själv, så det här är ju perfekt. Tack så mycket 😀 Jag har redan kört första rundan 🙂

  [Svara]

 • Svara Nina 5 mars, 2013 at 15:45

  Så roligt! Nu kör vi! 🙂

  [Svara]

 • Svara AnnaLena 5 mars, 2013 at 18:12

  Låter jättekul!
  Löpning är något jag alltid varit sugen på 🙂

  [Svara]

 • Svara Cherie Mårtensson - Mamma till Emma med löparskorna i handen 5 mars, 2013 at 19:59

  Vilken bra idé och precis vad jag behöver!

  [Svara]

 • Svara Eva 5 mars, 2013 at 20:16

  Härligt! Jag är med men kommer att anpassa lite då min man ibland är bortrest och jag då vissa veckor enbart har barnvakt en kväll.

  [Svara]

 • Svara Marie Sjögren 5 mars, 2013 at 21:17

  Jag började träna precis efter nyår. Men jag tror att jag har gått ut för hårt när det gäller löpningen eftersom jag har börjat få lite ont i skenbenen. 🙁 Det är trist nu när man börjar känna sig taggad att springa en massa lopp. Är det ngn som har lite tips så att det går över?

  [Svara]

 • Svara Josefine 5 mars, 2013 at 22:25

  Vad roligt! Du, Lofsan inspirerar med din blogg mm, med alla träningstips och videos! Detta kom precis i rätt tid, har väntat på ”rätt tid” att börja springa efter graviditet…6 mån i helgen,
  Lämnade bebiskräk, snor och tröttheten hemma och gav mig ut på mitt första utelöparpass på 16 månader! Sååå skönt var det och faktiskt så orkade jag springa alla minuterna. Har lite mål med träningen så detta blir super! 🙂 Tack tack!

  [Svara]

 • Svara Josefine 5 mars, 2013 at 22:41

  Jag är med och startade idag! Detta kom precis i rätt tid, har väntat på ”rätt tid” att börja springa efter graviditet…6 mån i helgen. Lämnade bebiskräk, snor och tröttheten hemma och gav mig ut på mitt första utelöparpass på 16 månader! Sååå skönt var det och faktiskt så orkade jag springa alla minuterna. Har lite mål med träningen så detta blir super! 🙂 Tack tack!

  [Svara]

 • Svara Kaffemorsan 7 mars, 2013 at 08:04

  Jag började igår, tack för inspirationen. Precis när jag tänkte ge upp hoppet om att en vacker dag kunna ta en löptur på 5 km. Nu är vårruset mitt mål! Tack!

  [Svara]

 • Svara Anna 13 mars, 2013 at 09:56

  JA jag är med!!

  [Svara]

 • Svara Löpinspirationen flödar | Trend o Träning 26 mars, 2013 at 07:41

  […] längs gångvägar och i elljusspår som kryllar av motionärer. Det anordnas löpgrupper (t.ex. Röhnisch Running School, Nike Running Club och SATS Running Club), löpcoaching, löpinriktade appar (t.ex. Casall T.O.D.s […]

 • Svara Årstaviken årspremiär | Life of Lisa - feat. Stella By Stardust & Miracle Max 31 mars, 2013 at 20:49

  […] är vår, och dags att börja springa! Sägs det iallafall, att alla ska. Kolla in Lofsans och Idas löpskola med mål att alla ska kunna springa 5 km. Jag hängde inte på. Mitt löpsug är […]

 • Lämna kommentar