Lofsan, Röhnisch Running School

Röhnisch Running School Pass 4

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Svara Kim 12 mars, 2013 at 09:08

  Härligt! Känner mig tack vare detta så taggad att löpträna. Efter bebis nr 2 kom ut var de där 5km ,som gick så lätt innan, superjobbiga. Tack vare dina olika intervallpass, som jag kört på löpbandet när jag varit i gymmet, så klarade jag springa hela 32min förra tisdagen. Har också vågat mig ur min bekvämlighetszon och ökat från 12km/h till 14, 5 på intervallpassen. Målet nu är att klara de där 5km på under 25min och öka till 17km/h på intervallerna. Tack för all inspiration. Träningen har blivit så mycket roligare.

  [Svara]

 • Svara Liw - mamma till två inom 16 månader 12 mars, 2013 at 12:13

  Just det här med att utmana, pressa mig till de där extra metrarna är jag skitdålig på. Det vill sig verkligen inte och istället för att känna mig nöjd med den förbättring som ändå blev är jag sur på att jag ger upp. Skulle behöva någon att springa med känner jag. Hur tänker ni andra för att lyckas förbättra?

  [Svara]

 • Svara maja 12 mars, 2013 at 12:28

  Vill du tipsa om hur jag ska köra passet på crosstrainer? Hastighet motstånd osv…

  [Svara]

 • Svara Andrea 12 mars, 2013 at 12:56

  Hej
  Fråga:
  Kan jag köra dessa pass på löpband också? Har löpband hemma, vilket gör det mer tillgängligt och skapar färre ursäkter att inte gå ut och springa 😉
  Vad för lutning på löpbandet bör jag ha när jag kör backträning (pass 2) på löpband. Eller egentligen hur föreslår du att man kan anpassa löpningen till just löpband?

  Tack på förhand
  Andrea

  [Svara]

 • Svara Anette 12 mars, 2013 at 19:09

  Så härligt att komma igång med konditionen efter vinterns uppehåll! Men jag undrar varför det står olika på din blogg och på fb? Jag läste om dagens pass på fb o sprang bara i 32 min med högre tempo än förra veckan. Men enligt din blogg så borde jag (som sprang hela förra passet) ju ha ökat tiden jag sprang istället.

  [Svara]

 • Lämna kommentar