Lofsan

Röhnisch Running School i vår

Är du sugen på att ägna dig mer åt löpträning framöver?
 
 Röhnisch Running School har varit en väldigt uppskattad satsning där ni får vara med i en digital löparskola genom Röhnisch. Vi har haft olika teman för skolorna hittills och den här våren är det Back to basics som gäller. Distansen är 5 kilometer och du börjar med att göra ett konditionstest för att ta reda på vilken nivå ska du följa i programmet. Om du vill förbereda dig innan vi drar i gång i april så kan du redan nu köpa Stora löparboken för kvinnor (länk till specialpris) och titta närmare på programmet för 5 kilometer. Vi kör sedan hela programmet tillsammans under 5 veckor i vår.
 
 Det här är ett perfekt upplägg för dig som vill löpträna på egen hand men ändå känna att du är en del av ett större sammanhang.
 
 Gå in på rohnischrunningschool.se och registrera dig där så kommer du att få hela löparskolan i filmformat till din mail varje vecka. Jag kommer att publicera löparskolan här i bloggen också såklart!
 
 Allt är gratis och vem som helst kan vara med!
 
 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Svara Fru Minimalist 24 mars, 2015 at 14:53

  Vad kul och perfekt att detta kom just nu! Det kommer vara 3 månader efter min graviditet, jag hoppas det kommer kännas lagom att försiktigt börja jogga under påsk och att sedan kunna fortsätta med Röhnisch Running School. Ser fram emot att ge mig ut i vårsolen!
  Kanske i några nya löparkläder, de släpps väl nu i veckan? 🙂

  [Svara]

 • Svara Elin 25 mars, 2015 at 02:41

  Anmält mig!!! O beställt boken 🙂 Ska bli jätteskoj och bra uppladdning i för Vårruset 🙂

  [Svara]

 • Svara Sanne 25 mars, 2015 at 04:25

  Hej jag undrar vad appen som var bra för tabataintervaller hette? Jag har letat lite på nätet efter att jag sett ett klipp med dig på tv4 🙂 tack för ett bra och tydligt klipp!

  [Svara]

 • Svara Johanna 12 april, 2015 at 00:44

  Hej, jag har skickat in flera anmälningar till nyhetsbrevet för Running school igår och idag men inte fått något på mailen än. När bör jag få det, det kanske är jag som är otålig? 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar