Lofsan

Röhnisch Running Limited Edition

 Många av er har redan listat ut att det är något stort på gång och den här veckan får jag äntligen gå ut officiellt med mitt nya samarbete tillsammans med Röhnisch!
 
 Jag har jobbat tillsammans med Röhnisch under flera år, det har varit väldigt roligt att ha företaget som partner, dels för att få ta del av nya klädkollektioner men också för att kunna bolla kring marknadsföring och annat spännande i träningsbranschen.
 
 Förrförra året bestämde vi oss för att jobba än mer intensivt tillsammans och nu kan ni se resultatet. Tillsammans med Röhnisch designer har jag fått vara med och utveckla en klädkollektion inriktad på löpning. Kläderna kommer att släppas i slutet av mars, hos några få återförsäljare. Jag lovar att säga till, med mer information om var ni kan köpa kläderna och priser, tills dess får ni suga på karamellen. Jag är sjukt glad och väldigt stolt över att få ha varit med i den här processen och jag hoppas att ni kommer att gilla kläderna lika mycket som jag!
 

 
 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Svara Ida 3 mars, 2015 at 15:47

  Jackan är ju helt underbar! Jag är så rädd för att jag som bor på landet o många mil från större stad inte kommer att kunna köpa dessa..

  [Svara]

 • Svara emelie 3 mars, 2015 at 18:47

  Grattis till samarbetet, så kul att få designa egna kläder. Fick din och Jessicas bok idag och måste bara få säga vilken otroligt fin och inspirerande bok ni skrivit. Fina bilder och informationsrik text blandat med mer personliga delar som man blir extra peppad av. Grymt!!

  [Svara]

 • Svara Ulrica Olsson 3 mars, 2015 at 19:11

  Ojojoj, vad spännande:)) Grattis Lofsan!! Ser fram emot din första kollektion!!

  Kram

  Ullis

  [Svara]

 • Svara Linda 4 mars, 2015 at 09:42

  Oh vad härligt. De där tightsen ser ju grymma ut!

  [Svara]

 • Lämna kommentar