Lofsan

Röhnisch Limited edition

Om du följer mig på instagram @lofsans så har du redan sett att jag är ute på lanseringsturné tillsammans med Röhnisch. Igår var vi på Åhlens i Stockholm och smygpremiärade försäljningen och idag slog vi på stora trumman på Åhlens i Göteborg där över 100 tjejer kom på vår frukost.
 
 Nu sitter jag på tåget tillbaka till Stockholm för att fortsätta turnén där. Imorgon är jag på NK från 10 till 15, jag signerar Stora löparboken för kvinnor och hjälper dig med plagg och storlekar i klädkollektionen. På lördag kommer jag att hålla i ett stort event på Löplabbet på Kungsgatan med löppass i Humlegården och boksignering, dom säljer också hela kollektionen!
 
 Det är intensiva dagar som dessutom kryddas med ett nytt avsnitt av löparskolan på TV4 Nyhetsmorgon på söndag. Det är så kul att följa Elizabeth Hiltons löpträning, på söndag pratar vi löpteknik så titta då om du vill lära dig mer om det.
 
 Jag har fått frågan vilka webshopar som säljer mina kläder och just nu är det Röhnisch.com, Sportochfritid.se och Stadium.se som har störst utbud. Det är en begränsad kollektion så de kläder som ligger i webshopen nu är de som finns så vänta inte för länge med att beställa. På Åhlens i Stockholm och Göteborg har några plagg redan sålts slut till och med.
 
 Så här såg det ut i Göteborg i morse. Jag har XS på mina kläder, alla plagg utom de svarta tightsen är rätt smala i passform.
 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Kommentarer

 • Svara Diana D 26 mars, 2015 at 20:22

  Shit vad kul och vad stort!!

  [Svara]

 • Svara Ida 26 mars, 2015 at 22:57

  Jag ”hängde på låset” (nästan iaf) o beställde mig en jacka 6.30 imorse 🙂 det slank även med en långärmad tröja o ett linne, håller varenda tumme för att det ska passa!

  [Svara]

 • Svara Mari 27 mars, 2015 at 00:48

  Gud så kul. Grattis till allt 🙂

  [Svara]

 • Svara Emring & Järlmo 27 mars, 2015 at 01:25

  Stort grattis!!

  [Svara]

 • Svara Emma 27 mars, 2015 at 02:33

  Hej!
  Jag undrar vad det var för Adidas-skor du hade på dig i morse på Åhléns i Gbg? Väldigt snygga!

  [Svara]

 • Svara Ida 27 mars, 2015 at 05:30

  Var där imorse och det var supertrevligt!
  Jag förstår tanken att det ska vara en begränsad och exklusiv kollektion, men tyckte det var lite tråkigt att jag som var på eventet inte kunde få tag i ett enda plagg från kollektionen i storlek M, så snabbt det gick åt! jag tycker det hade vart kul om det räckte någorlunda till de som var på lanseringen i alla fall! Men väldigt kul att kläderna är så uppskattade såklart:)

  [Svara]

 • Lämna kommentar