Lofsan

Rodd är grejen

Rodd-rörelsen är min favoritövning när jag tränar överkroppen och när mina skulderblad behöver extra kärlek är olika sorters roddar obligatoriskt. I filmen ser du först en stabiliserad enarmsrodd där du kan välja en tyngre vikt och både jobba med ”antirotation” i bålen (gratis träning för magen) och baksidan av axeln tillsammans med biceps. Film nummer två är en snedliggande tvåarmsrodd där det inte går att fuska med hjälp av bålen, den går att göra både med hantlar och stång. Båda övningar ingick i mitt #snyggträning-spass idag. 😜 Höstens tema för mig ni minns. Nu ska jag jobba med våra nya Lofsangruppen-klienter som startar onlinecoachning på måndag. Vi har 8 lediga platser för start nästkommande måndag 23/10, men inte alla inriktningar, maila mig info@lofsan.se så kan vi bolla vad du vill och behöver hjälp med! ❤️ 

Ett inlägg delat av Lofsangruppen, Mized & Lofsan (@lofsans)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar