Lofsan

Robinson och EuroVision

Jaha… Det var det. Norge vann. Och Lukas åkte ut. Någon som är förvånad?

Vi ägnade kvällen åt att håna koreografier, hitta lookalikes åt alla ”artister” och avslutningsvis håna och hitta lookalikes till poängutdelarna. Vilken partykväll.

Sen blev det lilla bilen till Vasagatan för att droppa tjejerna som skulle vidare till grönare marker. Vällingby och Fasching.

Jag åkte ut till Nacka, la mig i sängen, placerade en kudde mellan knäna och somnade. Vaknade 5 gånger av att högra vaden krampade. Det gjorde den 5 timmar in i tävlingen när jag körde Åre Extreme också.Innan start uppe vid Tännforsen. Redo för paddling.

I dag badade jag badkar för första gången med en mage storlek större. Shrimpy verkade inte gilla när varma vattnet fylldes på och nådde kulan. Han snurrade och snurrade så att magen gjorde vågor på vattenytan. Jag tyckte att det var underhållande.

Nu har vi tömt lägenheten i Nacka. På vår packning alltså. Jag ligger i sängen i lilla lyan på Kungsholmen och vilar. Hans&co är i Forum Nacka. Anna äter god sushi i Hornstull. Jag laddar för att orka gå ner till Mälarpaviljongen i eftermiddag.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar