Lofsan

Roadtripsrace

Pjuh! Äntligen är jag tillbaka hemma i Stockholm efter fyra dagar i Norrland och min turné. Jag summerar dagarna till tre föreläsningar och två pass och flera hundra människor som jag har fått förmånen att träffa.
 
 Den sista föreläsningen i går eftermiddag resulterade direkt i ett intresse från uppdragsgivaren för fler besök på andra arbetsplatser i samma organisation så det känns superkul!
 
 Jag skräddarsyr föreläsningar utifrån varje målgrupp och behov och dessa dagar sett helt olika ut så känner jag verkligen att jag utmanas som föreläsare. Jag gillar allra mest att lyfta fram varför vi människor tänker som vi gör kring träning, hur vi skapar motivation och varför vi ofta lyckas och ibland misslyckas att nå våra mål.
 
 Ikväll ska jag göra en föreläsning av helt annan sort, nämligen om bloggande och företag. Jag ska berätta om hur jag har gått från att vara vanlig PT till att bli en av Sveriges största träningsbloggare och hur jag jobbar med företagssamarbeten. Målgruppen är blivande PR-konsulter på Berghs School of Communication. Så spännande!
 


I söndags träffade jag över 50 tjejer i Umeå för att köra ett träningspass och prata om olika typer av mål och framgångsfaktorer för att lyckas med positiva livsstilsförändringar inriktade mot träning. Tack Cecilia för lånet av bilden!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Svara Cattis 28 oktober, 2014 at 20:29

  Jag har mailat ang abonnemang lofsangruppen. Hur lång tid börjar det ta innan svar?

  [Svara]

  admin Reply:

  Hej! Jag kollar på ditt mail under morgondagen! 🙂

  [Svara]

 • Svara Cattis 28 oktober, 2014 at 20:30

  Jag menar hur lång tid brukar det ta innan man får svar 😉

  [Svara]

 • Lämna kommentar