Lofsan

Roadtrip

Nu kör vi första etappen på vår två veckor långa roadtrip i södra Sverige. Vårt första stopp blir Göteborg och en natt på hotell mitt i stan. Först hade jag tänkt att vi skulle gå in på Liseberg men det är vi inte sugna på så om någon har något kul Göteborgstips att dela med sig av; just shoot!


Jag var och fyllde på mina fransar igår igen. Egentligen håller de tre fyra veckor men två veckor med två träningspass per dag och många timmar i poolen sliter mer så nu fyllde jag på med nya fransar redan efter knappt tre veckor. Jag älskar att man ser sminkad ut, utan smink.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

15 Kommentarer

 • Svara Anna 17 juli, 2012 at 08:40

  Universeum brukar vara populärt!De har dinosaurieutställning nu.

  [Svara]

 • Svara Karin 17 juli, 2012 at 08:55

  Universium i Gbg tror jag ni skulle gilla. Regnskog och stort akvarium med hajar i att besök bl.a. Och mkt mer.

  [Svara]

 • Svara Therese 17 juli, 2012 at 08:58

  När vi var i Göteborg senast var vi på Universeum, helt fantastiskt! Så har ni inte varit där tycker jag absolut att ni ska gå dit!

  [Svara]

 • Svara Lisa 17 juli, 2012 at 09:01

  Snygg du är utan smink! Jag läser din blogg varje dag och blir förundrad av vad du hinner med två små barn. Jag har också två barn i samma ålder som dina. Jag känner mig dock att det är svårt att göra vissa saker med båda. Du inspirerar och visar mig att det trots allt går att göra mycket. Tack!

  [Svara]

 • Svara Sofia 17 juli, 2012 at 09:01

  Om ni inte är så sugna på Liseberg så kanske Universeum kan vara ett alternativ?! Ett otroligt upplevelsescenter, och för tillfället så är det tydligen dinosaurier som hägrar där: http://www.universeum.se/. Dock är ni inte ensamma i stan med tanke på alla deltagare på Gothia Cup, men förhoppningsvis har de fokus på fotbollsmatcher?! 🙂 Har också för mig att det ska finnas någon barnanpassad del på Världskulturmuseet, check that out! Enjoy vad ni än hittar på!

  [Svara]

 • Svara Gilla 17 juli, 2012 at 09:31

  Utan tvekan håller jag med övriga. Universeum är kanon med små barn! I källaren finns ett litet bortglömt ställe för de minsta. Var mentalt förberedda på OTROLIGT mycket fotbollsglada ”knattar”. Sen finns ju också Aeroseum (www.aeroseum.se) Kanske är dem lite för små för detta än.

  Här finns ett tips också: http://www.ilovegoteborg.se/goteborg_barnen.asp

  Vill också passa på att säga att du har en GRYMT bra blogg! Fantastiskt inspirerande och dina videoklipp har gjort att jag fått nya övningar att träna. TACK!

  Hoppas ni får ett kanonfint dygn i min favoritstad.

  [Svara]

 • Svara Rebecca 17 juli, 2012 at 10:23

  Universeum är kanon! Men ta en tur till Slottskogen om det är väder och kolla in Barnens Zoo, säldammen och lekplatsen Plikta!

  [Svara]

 • Svara Louise 17 juli, 2012 at 10:52

  Man kan få Alärgiska reaktioner jätte lätt av det!

  [Svara]

 • Svara Nina 17 juli, 2012 at 11:23

  Håller med övriga om universum. Det är toppen men även slottsskogen om det är fint väder, sedan kan man åka de gamla spårvagnarna eller åka med stinsen http://www.stinsensightseeing.se/. Ha det jätte trevligt i Göteborg.

  [Svara]

 • Svara Sandra 17 juli, 2012 at 11:32

  Universeum är ett bra tips, jätte kul och spännande för barn (och vuxna). Men idag skiner solen i Gbg så om ni vill vara ute och njuta så tycker jag Slottskogen med lekplatsen Plikta och Barnens Zoo där man kan få gå in och klappa alla djur 🙂

  [Svara]

 • Svara Sari 17 juli, 2012 at 14:05

  Jättebra och rolig blogg

  [Svara]

 • Svara Sari 17 juli, 2012 at 14:06

  länkat dig i min blogg…hoppas detta var ok!?

  [Svara]

 • Svara Sara//eponymous 17 juli, 2012 at 14:37

  Tänkte skriva unvierseum, men ser nu att alla redan skrivit det. Jag har inte varit där själv, men mannen och barnet var där för ett par veckor sedan och det är spännande för både stor och liten enligt utsago.

  (Naglar bokade hos Elin! Lyx!)

  [Svara]

 • Svara Kajsa 17 juli, 2012 at 16:42

  Gillar ni skärgården vill jag tipsa om att ta spårvagnen till saltholmen och sen ta båten ut till Styrsö. Mycket trevlig utflykt!

  [Svara]

 • Svara Cindy 17 juli, 2012 at 19:14

  Vi var i Göteborg förra veckan med vår lille son. Blev en tur till Liseberg, men köerna var långa även till Babykarusellerna så mitt tips är Barnens zoo i Slottskogen. Vi åkte spårvagn från Nordstan, vilket tog ca 10 min. Bara resan dit med spårvagn hade räckt för vår lillgrabb, var helt i extas under turen. Att få klappa lite djur var sedan bara en bonus 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar