Lofsan

Rivstart av Röhnisch Success

Ikväll har vi haft premiär för #RöhnischSuccess, den löparskola Ida och jag kör online tillsammans med Röhnisch. Ett gäng tjejer och vi körde det första passet på första veckan i skolan tillsammans i Humlan och sedan åt vi middag och shoppade lite tillsammans i Röhnisch butik på Norrlandsgatan. Det är gratis att vara med i löparskolan och du registrerar dig på Röhnisch Running School så får du alla pass direkt i mailen. Nytt för i år är att alla träningsupplägg också finns filmade med beskrivningar åt er. Vilken service, eller hur!

Röhnisch Running School är Idas och mitt sätt att ge tillbaka till alla er ute runt om i Sverige som inspirerar oss med er träning, er kämparglöd och outsinliga energi. Tack för att ni är med och skapar en så inspirerande och positiv träningsvärld på internetet!

Om du vill får du gärna dela med dig av din löpträning på #RöhnischSuccess, vi utser hela tiden ett par inspiratörer som vinner VIP-kort med finfin rabatt på Röhnisch. Att ni blir snabbare på att springa, det bjussar vi på!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Svara Jennysen 19 augusti, 2014 at 09:19

  Önskar så att jag kunnat vara med. Men hann inte anmäla mig denna gång! 🙁

  [Svara]

 • Svara Malin,nybliven fru & tvillingmamma 19 augusti, 2014 at 14:30

  Åh så roligt! & snygga kläder 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar