Lofsan

Riche och bloggevent

Efter en sjukt bra och superrolig första arbetsdag på Rosa Skrot peppar jag för lite festligheter ikväll. Strax ska jag träffa min kompis Clara och så ska vi äta middag på Riche. Sen är vi bjudna på ett bloggevent på Pure. För mig som aldrig går ut i Stockholm känns det här som världens partyresa till Ibiza. 🙂

Fast särskilt sent blir det inte för min del. Imorgon bitti ska jag till Rosa Skrot och köra en workshop om träning för gravida ett par timmar och på söndag är det dags för ett nytt besök för mig på TV4 och Nyhetsmorgon. Jag ska prata om och visa olika kombinationsövningar. En sån häftig helg på ingång!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Svara MammaSusanne 9 november, 2012 at 20:56

  Vad roligt att få gå på bloggevent 🙂 fin du är idag !! 🙂 trevlig kväll förresten.

  [Svara]

 • Svara Hanna 10 november, 2012 at 00:33

  Vad kul det var att träffa dig ikväll! Ser verkligen fram emot dina workshops! Du är en sådan inspiration!

  kram!

  [Svara]

 • Svara Dietandthecity 11 november, 2012 at 12:15

  VAR har du köpt den blusen? Sååå fiiin!

  [Svara]

 • Svara Johanna 11 november, 2012 at 20:02

  Ja! Vart är blusen ifrån?!

  [Svara]

 • Lämna kommentar