Lofsan, Träning

Resultat

Hej! Tänkte lägga in ett kort blogginlägg i farten. Ska till förskolan och hämta hem små älskade gräbs efter varsin dag på eget håll. Jag har haft värsta grymma jobbdagen idag, vissa dagar klaffar allt med övningar och hur nöjda kunderna är med passen. Vilken boost!

Titti Schultz som jag tränar några gånger per vecka den senaste månaden har fått helt fantastiska resultat redan, så där så att hela kroppen utstrålar styrka. Det är häftigt hur snabbt det går och rätt det kan bli när man är noggrann med träningen och verkligen satsar 100%.

För varje människa som når sina mål och får så bra resultat av mina upplägg så blir det det bästa kvittot på att jag tänker rätt. Det är såklart skillnad på målgrupper men jag har nischat mig rätt hårt mot funktionell träning med stort inslag av intervallträning och pulsstyrka, det fungerar både för styrkeutveckling och fettminskning.

Idag kommer mina nya barfotaskor från Merrell som jag beställt. Det är mitt andra par, pace glove heter de i härlig lila färg. Vilken belöning för det hårda jobb jag lägger ner. Vissa unnar sig mat eller godis, jag unnar mig träningskläder och skor. Vilket väljer du?


Baxter unnar sig en ny vagn. En Britax b-agile som kommer få bo i bilen, perfekt resevagn i sommar också.

PS. I kväll kommer vinnaren av tröjan från Kari Traa utses och så kommer en ny tävling till glädje för alla barn. Ledtråd: Danmark!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Svara Klockan | Klocka som går rätt 26 april, 2012 at 15:05

  Trevlig blogg det här 🙂

  [Svara]

 • Svara MansonDust - barnklädestokig fyrabarnsmamma med genustänk 26 april, 2012 at 15:50

  Jag unnar mig.. barnkläder! 😉

  [Svara]

 • Svara Linda 26 april, 2012 at 16:15

  Kläder, skor men framför allt massage eller olika former av behandlingar! Har provkört pace glove ca en vecka nu med promenader, nöjd hittills!

  [Svara]

 • Svara Cindy 26 april, 2012 at 18:49

  Jag belönar mig gärna någon form av behandling så som massage, fotvård el ansiktsbehandling. Förutom det är det träningskläder som gäller. I helgen är det dags för årets första lopp och om jag når mitt tidsmål blir det en ny rosa-mönstrad sprotbh fr Craft. Om jag ska belöna mig med något ätbart blir det gärna något som gör min kropp gott, vardagslyxar gärna med ett granatåpple eller färska bär.

  [Svara]

 • Lämna kommentar